I TU, QUÈ EN PENSES?

Pensaments de condol per les víctimes dels atemptats de París

Deixa aquí les teves paraules de condolença per les persones mortes en els atacs a la capital francesa i missatges d'ànim per a les famílies i els ferits. Pots escriure-hi les teves pròpies paraules, un poema que trobis que hi escau, una foto, un dibuix, una cançó...

Nom:

Email:

La teva història:

* Queden 1200 caràcters

La teva imatge (opcional):

Navega

Arxiu en format .jpg, mida màxima 2 Mb.

Les vostres històries:

 • giuseppet

  No hi han paraules que puguin expressar el sentiment de tristesa profunda que sentim la meva familia i jo.

 • Maria Barbará

  La meva opinió es de tristesa, vers a tota la joventut que ens ha deixat de una manera tant injusta, el meu condol a totes les familias que han perdut un ser estimat, ¡no mes guerres¡

 • carlesx

  Chers frères français, recevez mes condoléances par les criminels attentats de Paris. Un baiser fraternel depuis la douleur aux parents des tués et un embrasse pour les blessés que je souhaite une reprise rapide. Il n'existe aucune justificació pour autant barbárie. Que le poids de la loi tombe sur les coupables.

 • Ciutadà

  Ave Maria Ave Maria Ceux qui souffrent viennent a toi Toi qui as tant souffert Tu comprends leurs miseres Et les partages Marie courage Ave Maria Ave Maria Ceux qui pleurent sont tes enfants Toi qui donnas le tien Pour laver les humains De leurs souillures Marie la pure Ave Maria Ave Maria Ceux qui doutent sont dans la nuit Maria Eclaire leur chemain Et prends-les par la main Ave Maria, Ave Maria Amen.Ave Maria 1978 Charles Aznavour.

 • Maria Rosa

  A tota la humanitat que em perdut algún ser estimat per culpa de la barbàrie, la ignorància i uns ideals sense sentit, el meu més gran condol. Jo em sento també familiar de cada un d'ells.

 • Jordi Miserachs Teixidor

  París ens dol. Ens ha de doldre.
  Els refugiats ens dolen. Ens han de doldre.
  Els hem vist.
  Potser caldria que Europa (i el Món) s'atrevissin a mirar i veure quin és l'origen dels problemes. Però no amb la mirada posada en el visor d'armes de precisió, sinó amb la mirada posada en l'evitació de més dolor i més mort, aquí, allà i de camí entre allà i aquí.

 • Mina

  És desolador veure com la humanitat no és capaç d'aprendre dels seus errors. Contra el fanatisme i la ignorància, fraternitat i saviesa. Descansin en pau.

 • Imma Asensio

  Le bonheur est parti
  on le demande ailleurs
  mais la terre est trop petite pour un trop grand malheur
  le bonheur en partant
  a dit qu'il reviendrait.
  Jacques Prévert

 • Catalina

  No sé què dir, no tinc paraules per explicar el que sento!
  Només penso en els pares, germans i amics dels que van sortir a passar-s'ho bé un divendres al vespre i no van tornar a casa, ni hi tornaran mai més...!

 • Pau Tirs

  Rebeu la nostra condolència i companyia: el món sencer fins (i crec que fins i tot la majoria de gent de L'Islam), estem amb els ciutadans de París i amb totes les víctimes d'aquest gran error: de L'Alcorà no pot ser que se'n derivi això. Abraçades del món sencer a París.

 • AireLliure

  Com la majoria de nosaltres, les víctimes tenien una il·lusió més gran o mes petita, tenien plans, i mentre anaven a algun lloc, escoltaven música, s'ho passaven be.. A les famílies i amics de les víctimes, el meu condol.

 • Cat

  Profunda tristesa,injustícia, i impotència total,que deixen lloc a una colera,totes aquestes famílies destrossades i per que?
  Un pensament molt emotiu per a tots els familiars que han perdut un fill, un amic,un conegut, amb única culpa d'haver anat a un concert, de prendre una copa a una terrassa...de viure...
  Espero que aquests tres personatges reunits a l'època d'una reunió sobre les famoses armes químiques invisibles d'Iraq, sobre tot aquest dels peus damunt d'una taula, se'n recordin del mal que han fet a l'humanitat.
  Je vous présente toutes mes sincères condoléances, et surtout beaucoup de courage pour affronter ces pertes inestimables de vos chers, dont la vie vous a été hottées atrocement et a jamais...

 • sitjesvila

  Digueume perquè quant la vida amb somriu a mi amb cauen les llàgrimes , digueume perquè entre mig del dolor mi cap l'Esperança , digueume perquè estan tan avall sento coses tan altes , si soc tan sol un tros de terra perquè sento un alè d'eternitat, si soc tan sols núvol que passe per sofreix el cor amb altres aigües, digueume perquè ........
  Cançó de Guillarmina Mota

  digueume

 • bcnlia

  A totes les families el meu mes sentit condol; no hi han paraules de consol per a aquests moments. Tristesa molta tristesa. Que està passant al mon ?.

 • Remei Leiva Camacho

  Ha estat un cop mesa gran i trist, no hi ha paraules per descriure el que devien patir els paríssim durant tota la nit i l'espantada d'aquesta nit per esclatar una bombeta en un restaurant, es pot comprovar com estan d'espantats, jo també ho estaria.

  Tant de bo no tingui raó el Govern francès, al dir que un dels terroristes podria haver vingut cap a Espanya, i que primer estem el país Basc i Catalunya. Remei

 • guimart

  A les mares de tots els que han mort a Paris:


  ( no tinc paraules..)

 • merce roige

  meins vendra armas indiscriminadament per part dels paissos que alimentan el terrorisme, Mes lluitar per el ben estar de tots,El meu plor per el morts i condol a les familias afectades.

 • merce roige

  meins vendra armas indiscriminadament per part dels paissos que alimentan el terrorisme, Mes lluitar per el ben estar de tots,El meu plor per el morts i condol a les familias afectades.

 • Enric Rovira Jarque

  Ahir nit vaig assistir perplex a un debat on apareixia un personatje anomenat Inda, on demanava literalment l'extermini d'EI.... aquest es el cami??!!...com es possible que aquest energumen tingui una cadira "vitalicia" en un mitjà d'àmbit estatal?... aixó que demana, no es exactament el mateix que vol EI?...vergonya, fàstic, tristesa....

 • Gertrud Weiland

  ¡CALMA! Pánico no,reflexión sí: un djihadista NO busca otra meta que nosotr@s: dar sentido a su ser. Como no lo encontró realiza un pasaje al acto, la máxima expresión de desesperación.¡No nos dejemos llevar por la misma lógica! Parte de las causas SON la venganza de tantos abusos que nuestra historia occidental les ha hecho sufrir. Lo que NO disculpa a nadie.¡Atención, escucha y conversa con los implicados es la única solución humana fructífera!NO olvidemos que tanto la fe cristiana como el islam no tienen en sí algo despreciable. En sus orígenes salen de la misma biblia.El deseo de un estado no es algo despreciable.Conversaciones entonces con múltiples personas mirándose a los ojos es lo único que vale y sirve a largo plazo. Estamos con los que sufren, por supuesto. Pero cabe escuchar a cada un@, a cada sujeto uno por uno, NO seria tiempo perdido, sino esfuerzo necesario para que la historia de la humanidad no se vea obligada de repetir los errores de siempre. Cabe quizás recordar que tod@s l@s seres human@s nacimos de una mujer, un@ por un@. Y nos dieron de comer también de ésta misma manera: con dignidad humana.

 • Blanca Montane

  Com una flor, sempre més
  el teu record en ma vida
  hi ha deixat una fragància
  que ja no en serà esvaïda.

  (Joan Maragall)

 • joge

  Un jour terrible pour toute forme de terrorisme est le mal dans le monde, ensemble nous sommes plus forts et de gagner. Mes condoléance sincières et courage.

 • romarof

  Trobarem a faltar el vostre somriure..........


 • Carme Torrents

  Tristesse et désolation en ces moments si terribles. Catalogne pleure avec vous. Mes condoléances à les familles des victimes.

 • Gengibre

  Parlem de tu, però no pas amb pena.
  Senzillament parlem de tu, de com
  ens vas deixar, de les teves coses, parlem
  i també dels teus gustos,
  del que estimaves i no estimaves,
  del que feies i deies i senties,
  de tu parlem, però no pas amb pena.
  I a poc a poc esdevibndràs tant nostre
  qu e nocaldrà que ni parlem de tu
  èr recordar-e `poc a poc seràs
  , un mot,un gust, una mirada, un gest
  que flueix sense dir-lo ni pensar-lo
  martí Pol

 • pa de pessic

  La mort va amb nosaltres com una segona pell, és dur però és així. La mort violenta és la més difícil d'acceptar, la més cruenta. Desitjo a familiars i amics de les víctimes que trigueu el menys possible per tornar a veure la llum, per viure.
  Una abraçada molt forta per a tothom que ha patit en aquest món la violència del terrorisme i les guerres, i com no pels que acaben de patir aquest infern a la France.

 • Neus feliu

  Un cop més la barbàrie ha segat vides i ha deixat pares, esposes, marits , fills, amics sense l'èsser estimat, massa aviat, massa cruel . Tots estem plorant amb vosaltres i farem el possible per que units i lluitant amb força no torni a passar

 • Ramon Molsosa

  El mes sentit pesam a tots els familiars de les víctimes d´ aquesta barbàrie. No crec que cap dels Deus que inspiren les diferents religions, estiguin d´ acord amb actes com aquest, amb nego a creurem, com tambe estic convençut, que el Deu en el que crec aprobes en el seu moment les creuades. Les desigualtats, la marginació per procedència o raça, i la misèria econòmica son caldo de cultiu d´ aquests fets. Avui les comunicacions han avançat molt i ens arriben imatges com es viu a cada país i es veuen mes que mai les diferencies. Es responsabilitat de tots buscar solucions i aconseguir el benestar i la integració de totes les persones.

 • Annabel Planas

  El món seria més feliç si tots fossim amics, jugar tots junts, cantar tots junts, seria divertit...El món seria molt millor si no tinguéssim por,...Una abraçada París!
  Jan (9 anys), Arlet (6 anys), Jordi i Annabel

 • torraneules

  Em nego a creure que aquesta violencia estigui inspirada per algun Deu,hi han un altrs motius que s'han de buscar urgenment. He llegit a le Figaro que dos dels asaltans poden tenir 15 i 18 anys,com es pot explicar tanta maldat amb tants pocs anys? Enfermetats mentals varies?o reclutadors perversos?crec que aixo ha de ser una de les bases de l'investigació..el meu condol a tota França

 • jan

  Què es pot fer per a la pau, després d'aquesta brutal atac? El meu codol als nostres veïns i amics francesos.

 • annamifo

  Nous sommes en duel de ce qui est arrivé hier. Je suís desolee, J'ai mal au coeur et je suís avec vous. Mes condoléance sincières et courage.

 • Vicenç Ramoneda Ullar

  Les guerres sont la cause des injustices utilisées, comme une excuse, pour ceux qui ne veulent pas la liberté des autres.

 • Luis Valle

  Que el dolor i la ràbia no ens impedeixin fer justícia, ni ens facin cometre una altra injustícia més gran

 • roser

  He plorat,quan he sentit que les persones que sortien de l' estadi cantaben la Marsellesa,he recordat l' escena de" Casablanca"i me l' he posada ben alta,per Edith Piaff.Liberté,fraternité,egalité,Avui més que mai.

 • Eulàlia Novell

  Je suis desolée!!

 • Arg. x Cat.

  Un millon de lagrimas, Paris, sois nuestra familia, amigos, hermanos, no hay consuelo, es mucho dolor.

 • Ignasi_PC

  El vostre dolor també és el nostre.

 • David Tarragoní

  Molt trist. El món és boig. Ara sembla que ens hem de preocupar perquè ha passat a Europa. El primer i el tercer món... Mig món passa gana, no té aigua ni llum, molts marxen de la seva terra buscant un món millor... Als mitjans hi surt un nen mort, tothom s'escandalitza 24 o 48 hores, i ja està oblidat. L'altre dia va sortir un fotoperiodista i ho va dir molt clar: veiem una imatge colpidora, ens indignem 5 minuts, i tornem al nostre món, a xatejar pel feisbuc... Molt trist...

 • carmen diaz ramirez

  Es realmente horrible que alguien haya decidido romperle el corazón a la ciudad del amor.

 • carmen diaz ramirez

  Es realmente horrible que alguien haya decidido romperle el corazón a la ciudad del amor.

 • ismbages

  La meva dona i jo, grans defensors dels ideals de França, lamentem profundament aquest atac que no té explicació. Donem el nostre més sincer condol ales famílies i a tot el país en general. Entre tots hauríem de poder lluitar contra aquest terrorisme sense explicació i escrúpols.
  Una forta i sincera abraçada des de Manresa.
  Joana i
  Ignasi

 • Teresa Badia

  Je suis desolé, nous devons laisser nos fils un monde où la religion ne soit pas utilisé comme une excuse pour tuer

 • Laura Frigola Vera

  Com pot ser? Com es pot caure en aquesta bogeria? Com es pot menysprear així la vida?

 • Cristina Olivares Capilla

  Tan de bo aquesta matança serveixi per acabar amb la indústria armamentística.
  Tan de bo aquesta matança serveixi perquè els governants sàpiguen posar fi a la guerra de Síria.
  Tan de bo aquesta matança serveixi perquè apreguem a acollir els refugiats de Síria amb els braços oberts i el cor a les mans.
  Tan de bo el dolor d'aquesta matança serveixi perquè deixem de banda les diferències i ens centrem en el que realment és important i val la pena; la vida, la llibertat i la pau.
  Tan de bo...

 • Antoni Galmés Martí

  Em costa molt pensar, treballar, dibuixar, concentrar-me després del que va passar ahir. Tanmateix, cada dia passen coses d'aquestes al món. Per mi, l'única ideologia és aquesta.
  ‪#‎paris‬ ‪#‎noussommesparis‬

 • Xollador

  El meu condol per les víctimes d'ahir a París
  #jesuisparisienne
  #parissolidarity

 • aramesllum

  Holaaaaaaaaaa! On ets UE? Sis plau, més accions, més intervenció, més consciència, més humanitat, més control, menys por, menys mirar-se el melic, i més política exterior. "Que no s'apague la llum" (Llach i un xiquet valencià)

 • aramesllum

  Em dol l'ànima que en nom d'algun Déu fet a mida, mori gent, sigui qui sigui el seu color de pell, la seva fe, la seva obra, el seu do... Jo també dic Prou com na Pilar Rahola (el darrer llibre). I hi afegeixo un Plany i fins i tot, una cançó de SAU (canviaran la meva roba el meu cabell, em donaran una arma blanca i un fusell...) de l'album El tren de mitjanit. I tantes i tantes cançons que ara, de cop, -amb la sang glaçada per la cruel notícia llegida- no recordo. Una fortíiiissima abraçada de consol a totes les persones vinculades a les que ja no hi són. De moment silenci, la ràbia i la tristesa han de trobar també el seu lloc, no podem fer com ells. És bo i sà compartir aquestes pèrdues i deixar-se consolar. El meu condol i la meva companyia. Us envio un petit vers: Plany.

 • pelacanyes

  Un dia trist, un dia per continuar reflexionant, per no oblidar i per mirar endavant amb esperança.

 • quimijoana

  Nous sommes en duel de ce qui est arrivé hier. Nous avons mal au coeur et nous sommes avec vous. Notre condoléance sincières et courage.

 • quimijoana

  Nous sommes en duel de ce qui est arrivé hier. Nous avons mal au coeur et nous sommes avec vous. Notre condoléance sincières et courage.

 • eulalia

  El meu condol per totes les persones que han perdut essers estimats.

  El meu desig: que tots els que volem un mon millor, lluitem per tenir-lo des de la pau, apartant l'odi de les nostres vides i evitant l'escalada de violència.

 • Rosa Font

  El méu condol més sincer per les famílies de les víctimes innocents .

 • david de vic

  En aquests moments de dolor i de tristesa, jo també em sento parisenc, dels seus filòsofs i dels seus artistes, dels que van saber crear una mica de llum enmig de la foscor. De tots aquells que estimen la vida i la llibertat.

  "Le poète, conservateur des infinis visages du visant".

  René Char • Montserrat Pamies

  Nous partageons avec tous les Français la douleur de ces événements terribles. Notre coeur est avec toutes les personnes et les familles qui ont perdu des êtres aimés dans cette massacre insensée et participons de votre deuil.

 • Magda Rodriguez

  Aquí també hi moren cada dia en atemptats, joves, nens ... persones, persones plenes d'il.lusió com les que viuen a París, New York, Madrid i Londres, però ja no ens inmutem,... 50, 100, 20, morts, tant se val, sembla que això no va amb nosaltres, com si fos i passes en un altre món, ni dol, ni banderes, imatges, comunicats de governamentals. Qué ens passa ? ... És que son diferents, es que s' ho mereixen ? perquè la nostra indiferència.
  Pel Món !!! França, Líban, Síria, Irak, Egipte... Algèria, Afganistan, Somàlia, Palestina, Israel, Yemen, Ucraïna, Jordània Sudan, Turquia, Nigèria...Etc, i em deixo molts, molts on la violència està present matant persones en una ignorància social silenciosa.
  Per tots aquests, avui i cada dia, per desgràcia !

 • ximeleta

  Alguna veu pot parlar de consol? diu el poeta. Ja no en tenim prou amb el consol... Des de la meva petita casa ploro per totes les víctimes del terrorismo, avui en especial les que han patit i mort a París, per tots els seus familiars.
  Però també ploro per les nenes secuestrades que les fant servir de bombes vives, per la gent que allà en aquells països que abans creía tan propers i que ara se'm fan tan llunyans, també pateixen el terrorisme. No sé si és una altra forma de guerra, no ho sé, però cal no armar més a aquesta gent que mata.
  res més França i París dels meus somnis juvenils us porto al cor avui més que mai. Us estimo poble francés.

 • josep

  HI HAURA UN DIA QUE TOTS ENS DESPERAREM D'AQUESTA BOGERIA?, UN RECORD PER TOTA LA GENT QUE PATEIX AQUESTS MOMENTS, I PER TOTS AQUELLS QUE HO PATEIXEN CADA DIA.

 • Laura Comellas Torres

  Aujourd'hui, tous nous sommes Paris

 • Jaume Agustí

  Je me sens vraiment parisien en ce moment terrible de nos vies. Mon coeur est avec vous.

 • Joan Zen

  Una abraçada, una oració, un poema o una cançó, el que us manqui vull fer arrivar. Fins i tot un silenci. Força i coratge en aquest moments tan terribles.

 • Mari Jose Ramos

  Avui tots som París

 • Sempre serem

  El meu condol per totes les familias i ànims Paris

 • Trives

  És un dia trit per a tots nosaltres

 • Trives

  És un dia trit per a tots nosaltres

 • Amy Costa

  En pensées avec les familles touchées et avec le peuple français !

 • Fellini

  Ara mès que mai, sempre tindrem Paris!

 • tuinera

  Imagine there's no countries
  It isn't hard to do
  Nothing to kill or die for
  And no religion too
  Imagine all the people living life in peace

 • hugo marza gonzalez

  La violència no té religió ni estat ni banderes. No caiguem en l'islamofobia... el cristianisme també ha vessat massa sang al llarg d la història. #TotsSomParis, #TotsSomSiria

 • Le Poulet de la Forêt

  Descanseu en pau. Us pensem, ho sentim i us recordem.

 • Saur

  Toutes mes pensées avec les parisiens.

 • Libi

  El meu sentit condol i solidaritat amb les víctimes de París.
  Una oració per ells i les seves famílies.
  Mes plus sincères condoléances et sa solidarité avec les victimes de Paris .
  Une prière pour eux et leurs familles .

 • Poc

  Condol i tristesa! Consol per a les víctimes i per a tothom: esperança i pau.

 • Maia Nin

  Sad day...