El mundial que vols seguir

Explica'ns què voldries saber sobre aquest mes intens de futbol

Creus que hauríem de parlar sobre un tema que encara no hem fet? Coneixes alguna història interessant d'algun jugador, selecció o país? Volem saber el que vols saber. Comenta'ns els teus interessos sobre el Mundial.

Tornar a les notícies del Mundial

Les vostres històries:

 • Cyrstal Dillard

  La meva filla, culer fins la medula, ensva dir tot sopant, amb el nòvio al davant que és casava el dia primer d'abril proper... El meu fill va saltar al moment. Que dius, aquest dia es juga el Barça Madrid! I el promés comentar Bé i qué. Tot va acabar així fins que va marxar el que ésel seu marit. Aleshores la noia es va encara amb el seu germà. Això m'ho podies haver dit després, i jo cambio el dia, però ara ja no puc fer-ho. Total que el dia del casament, al vespre, tothom, fins i tot la núvia anava escoltant la ràdio...ah i va ser el casament més curt oficiat a la parròquia! El capellà volia anar al partit! Gun Mayhem is an extremely interesting flash format shooting game developed by Kevin Gu. The game is designed with 10 maps starting from prehistoric context to modern times. The player's task in this game is to destroy all enemies by shooting them down! Very simple, isn't it! Let's start the adventure now!

 • Ramón Porta Claverol

  No soc forofo dal futbol i em miro als sports una mica de lluny o per sobra,aixiì que simplement ja m'esta-bé sapiguer resultats.mentres no jugui el Barça m'ho miro amb distancia,gràcies per al detall de fer aquest apartat,Salutacions.Ramon

 • Carles

  Hi ha algún jugaor que vaja guanyat 3 mundials?

 • FRANCESC JEREZ MARTI

  Tan sols necesito saber el calendari i els resultats diaris

 • Dídac Sanchez

  Resultats on LINE.
  Moments importants de cada partit.

 • FRANCISCO RAMIREZ LOPEZ

  Tan sol vull sapigué els resultats.
  Salutacions

 • Edu Carrasco

  Bones "Trio Calavera", em sembla una novetat espectacular aquesta, doncs apropeu al Ara al periodisme esportiu modern que vincula futbol, cultura i lletres. Amb una referent tàctica com la Natàlia cada article serà un MUST per a tots aquells que vulguin trobar respostes als dubtes que sorgeixen davant la pantalla. Per altra banda, i aquí ve l'apunt, el meu referent, el Toni. Donar-te qualsevol directriu seria perdre el temps, ja que les "Idees Padilla" són tota una patent estatal, pero agrairia dos coses en especial al teu espai. Primer, i degut a l'augment de la seva presència al futbol, un exhaust anàlisis dels ultres radicals dels diferents països, la seva ideologia, i la seva influència o relació amb les personalitats polítiques del país corresponent (et podria ajudar el Carles Vinyas). D'altra banda, l'impacte i connotacions culturals, polítiques, i socials que té el Mundial a cada país que hi participa. Des de el "Soy español, a qué quieres que te gane?" a les tensions existents a l'Aràbia Saudita. Sapiguent del teu olfacte, de ben segur que treus suc de qualsevol enfrontament. És el Mundial un element alienador? Desinforma? Volem saber-ho tot!