Creus que Barcelona està més bruta?

Volem descobrir els espais més bruts de la ciutat

L'oposició ha forçat aquest dimarts el govern d'Ada Colau a aplicar un "pla de xoc" per augmentar la neteja dels carrers de Barcelona, ja que denuncia que la ciutat està més bruta. Creus que el teu barri està més brut? Si és així, digue'ns quin carrer has vist més brut i, si és possible, adjunta una fotografia. Gràcies!

Les vostres històries:

 • angeles alonso sanz

  Es una pena, Barcelona fa plorar, una ciutat bruta i empobrida.

 • Cri

  El Parc del Poblenou cada vegada està més brut i ple de deixalles. Entre la gent que hi va a beure i els indigents que ja han plantat tendes, cada vegada costa més passejar per allà sense trobar-t’hi ampolles de vidre trencades (o senceres), llaunes, papers, plàstics i caques humanes. Entenc que la gent sense sostre busqui alternatives, però sincerament crec que l’Ajuntament no hauria de permetre que s’establissin al parc amb les tendes i tot el parapetu (l’última vegada que hi he anat, fa 2 dies, hi havia mínim 4 tendes plantades només en una part del parc). Espero que tot això es pugui solventar perquè si no aviat ni les famílies ni les persones amb mascotes anirem allà a passejar. Pocs espais verds que tenim, no ens en traieu més!

 • Cesc911

  El problema de que la ciutat estigui bruta i deixada és dels ciutadans que som deixats i bruts. Està molt bé reforçar la recollida i la neteja, però cal consciència de la població, no és més net qui més neteja sinó qui menys embruta. La falta de respecte i empatia general m'entristeix com a ésser humà. Espero que amb educació i sancions com a complement s'assoleixin millores en aquest i molts altres sentits com la polució acústica, circulació de patinet, bicicletes, motos i cotxes...

 • carme torner riba

  Barcelona esta molt mes bruta des de que hi ha l´' alcaldesa Colau i la part de jardinería i arbrat fan pena.

 • Anton Kider

  El meu carrer a Ciutat Vella es mullava 3 vegades al dia a l'estiu abans. Ho he vist fer una vegada des de gener del 2020. Ara és impossible passejar el gos al costat de les parets degut a que están plens de cagades de colom i altres brutícies. Les papereres, que es buidaven quasi contínuament, s'omplen excessivament deixant la gent els seus desperdicis al terra. Les pintades a les façanes triguen setmanes a desaparèixer.

 • Manel

  Cada vegada Barcelona està més bruta i descuidada, paguem impostos per duplicat a la factura de l'aigua, residuos municipals i tractament residuos municipals, per un import de més de 34 euros mensuals, i no serveix de res, no mes recaudar i no netejar. Una gestió de la neteja de Barcelona totalment dolenta i nefasta. On van a parar aquests diners dels impostos mensuals dels residuos. A la neteja i servei de Barcelona, no van, per lo que es veu.

 • María Teresa Junyent Guinovart

  Els carrers del meu barri C/ Palaudaries, Piqué, Passeig de Montjuic, i alguna carrers del voltan están bruta, i perrillos, per les persones grands degut a la quantitat, de delincuencia, Espanyol a i aliena.

 • Anna Vilalta

  Lamento profundament l imatge tercermundista que dóna la meva ciutat. Reciclatge sempre ple i brut. El terra de la ciutat molt més que brut. Fa moltíssima pudor, no només quan ha de ploure, que diuen les àvies. Salut, educació i neteja els pilars perquè un país funcioni. Els nostres impostos no es reflexen en el dia a dia de la ciutat. Sóc de gràcia, un dels barris meeeeeeees bruts de BCN. Cal posar remei. No s hi val donar les culpes, govern i oposició han de vetllar junts per uns mínims inqüestionables per a tothom. Això ha de ser possible, què caram!

 • Mònica

  Recentment m'he canviat de Barri, concretament al de Sant Gervasi Galvany i el Carrer Avenir fa pudor cada dia. Les voreres estan brutes del pixum dels gossos, les deixalles sempre plenes i amb coses per terra que no s'han recollit per part del servei de neteja. És patètic que Barcelona estigui així. És una pena. I m'importa poc el què pensen els guiris, els que hi vivim som nosaltres i se'ns ha de cuidar com a ciutadans que som. Si us plau, Sra.COLAU, fagi el què hagi de fer però no ens mereixem aquesta ciutat tan bruta

 • Jaume Saladrigas Cussons

  Si, indubtablement. Barcelona llueix una imatge penosa com mai degut a la gran quantitat de brutícia, falta d'atenció dels serveis de neteja, plaga de rates... Si, si, he dit be: no hi ha parc, contenidor (tan es el barri), on no es vegin aquests repugnants roedors a diari. No només Barcelona fa fàstic sinó que des de fa un temps l'augment de l'incivisme es imparable. Homes pixant rera els contenidors no es una imatge insòlita, es del mes habitual. I pobre de tu que els hi cridis l'atenció que encara rebràs! Només hi h a una solució, al meu parer, i pasa per fer fora l'alcaldessa Ada Colau el més aviat possible.

 • Helmer

  Però molt i molt més. És un desastre. Només la plaça de Sant Jaume es veu neta. Caminar per BCN, fa feredat.

 • Indignat

  Un dels carrers més bruts de Barcelona és la zona de la Bordeta de Sants, Plaça Fenix, i els voltants, està ple de emrda i pixums

 • Montserrat Bastida i Vi ves

  Al Baix Guinardö, (C/ SegleXX, Garrotxa, Pinar del Río , Manigua.,,) hi ha molts gossets i poca cura dels amos en evitar d'embruta voreres i entrades d'edificis i locals. Jo he vist pobles amb sistema d'orinadors periòdics a diferents llocs de la vila. Tbė, alguns particulars duent ampolleta d"aigua per a "regar " el que el gosset ha emès. I, tbé avisos de multa a qui no reculli les defecacions Hi ha moltes maneres d "'educar" cívicament, però l'Ajuntament ha d'oferir facilitats als amants dels gossos.

 • Cristina Llorca Rius

  Treballo al baix Guinardó, fa temps que el barri cada vegada està més deixat i brut.al estiu es potencia més a causa de la caiguda de les fulles dels arbres , per falta de rec i deixadessa de parcs i jardins ...juntament amb les males olors de miccions de gossos i humans.la brutícia no es de aquest estiu , sinó bé de abans.sembla que la oposició del ajuntament estigui permanent de vacances

 • Ignasi riera

  Si q esta molt mes bruta i deixada i amb la merderada d'urbanisme tactic on s'usen pintures low.cost i productes contaminants i poc reciclables despres. Al nostre carrer espronceda fliparieu..nomes netejen una acera. Justament on no hi han negocis. Nomes ruixen amb aigua de tant en tant el carrer d dalt...i ja no nomes per la merda q tira la gent. Pixades i cagades de gossos sense parar i no diguis res q senfaden. Per q no posa un impost als propietaris de gossos per pagar la neteja? P es q nomes contaminen els.cotxes? I papers fulles vidres pel paviment rodat molt perillos pudor d clavagueram constant....si si..barcelona pel.merdi si si merdi ambient per la quantitat d merda sense netejar....aixo no es ecologisme es demagogia pura. Amen del q recullen els mobles a casa meva a les 2 de la matinada fent soroll expresament tirant els mobles i les fustes i andromines a sac que agafi alçada per q faci un bon barrabum en comptes de deixarlos al camio de manera mes o menys normal. En fi..si serveix dalguna cosa....mira q es facil gestionar ho correctament.deu ser q la janet sanz cobra extra com l'alcandesa per mirar a una altra banda...

 • Fins als nassos

  Antiga esquerra de l'Eixample: matalassos, piles immenses de roba i tota mena d'objectes i deixalles per terra. Els voltants dels contenidors tiren enrere. Pixades de gos a cada portal, paret, fanal, semàfor, peu de paperera, bústia, quiosc abandonat... Quasi ningú no ruixa els pixums amb aigua i la corrosió i grans taques negres fan fàstic. Fulles seques, taques fosques al paviment. Quioscos tancats i degradats arreplegant merda i ocupant espai inútilment. Podria seguir, però em deprimeixo. El tema bicis-patinets el deixem per una altra enquesta. Barcelona fot pena.

 • Jordi Jane

  Si Barcelona des de fa molt de temps esta molt bruta i deixada, jo culpo a l'Ajuntament, però també és culpa de la gent, deixar restes de mobles fora del dia, platges amb llaunes, terres plens de brutícia que tira la gent, falta de civisme. Ara si l'ajuntament hi poses més esforços i fes un altre tipo de neteja estaria molt bé. Regar carres, cuidar la zones verdes, vaja canvi d'hàbits per part de l'Ajuntament i de nosaltres mateixos. També a les zones que han fet de pacificació a les escoles és un desastre, cal mirar que pasa a l'hora de recollir els nens, pares amb vehicles aparcant indegudament, un exemple és a la zona de l'escola de les Teresianes de Gràcia.

 • Jordi Jane

  Si Barcelona des de fa molt de temps esta molt bruta i deixada, jo culpo a l'Ajuntament, però també és culpa de la gent, deixar restes de mobles fora del dia, platges amb llaunes, terres plens de brutícia que tira la gent, falta de civisme. Ara si l'ajuntament hi poses més esforços i fes un altre tipo de neteja estaria molt bé. Regar carres, cuidar la zones verdes, vaja canvi d'hàbits per part de l'Ajuntament i de nosaltres mateixos. També a les zones que han fet de pacificació a les escoles és un desastre, cal mirar que pasa a l'hora de recollir els nens, pares amb vehicles aparcant indegudament, un exemple és a la zona de l'escola de les Teresianes de Gràcia.

 • Xavi

  Aquest matí, una muntanya de merda a la Gran Via/ Roger de Llúria.

 • Silvia Quintana

  Tots plegats hauríem de respectar els horaris per deixar la brossa (de 20h a 22h) i els trastos vells no abans de les 20h però , cal més acció diària de neteja dels carrers. Els contenidors estàn molt bruts i ho he expressat per escrit a la web de l'Ajuntament. I també també tenim un greu problema amb les burilles de cigarretes que estan per tot arreu

 • Alex Vilalta

  Tota la ciutat està bruta i fa mala olor, aquesta imatges és d'avui a Gran Vía amb Roger de Llúria. Fa 40 anys que visc a Barcelona i mai l'havia vist així. Vas pel carrer i totes les parets són plenes de grafitis, fa olor a pixats i el terra és ple de brossa i bruticia,. Ahir vaig sortir a correr i al arribar a Montjuic tot era ple de rates que pujaven als arbres, vaig alucinar!!

 • Maria Cardus

  El Poble-sec està i molt brut. Els containers plens d escombreries ja que els bars del carrer Blai les aboquen. Els gossos deixen femtes i orines al carrer.

 • Sergi Cadena

  - Nit de Cap d’Any 2019, un graffiter pintant pel carrer Ferran totes les portes i persianes sense amagar-se’n, i amb tota la tranquilitat del món. - Cada dia a Gràcia, gent bevent alcohol per carrers i places. - etc... .... Barcelona està bruta i deixada perquè l’Ajuntament ho permet dia rere dia, permeten comportaments bruts i deixats. Arregleu Barcelona!

 • Pilar

  Jo visc al costat de la Sagrada Família i ja he enviat una queixa a l'ajuntament per la manca de neteja del barri i de tota la ciutat. Barcelona cada vegada està més bruta i fa pudor de pixum. Quina pena que es converteixi en una ciutat decadent.

 • AMP

  Si definitivament, nosaltres vivim fora i cada estiu , quan tornem, ens fa mes llastima, cada cop mes bruta, es molt trist veure com va desmillorant la ciutat...

 • David Hernandez baselga

  Es lamentable como Esta la ciudad.SUCIA no, está asquerosa , RATAS en tropel , basuras tiradas. Sin contar el CAOS circulatorio , pinturas ridicules en la calzada , terrazas inventadas con muros New Jersey , zonas de emisiones que no valen absolutamente para nada. Curiosamente Tanta ecología y somos la ciudad con menos parques de europa, obvio sin contar Montjuic , y Collserola tenemos 3 parques , parquecitos como la ciutdadella.,,,. Y ahora es cuando entramos en los robos y hurtos convertidos en deporte número 1 en la ciudad. Dejen actuar a la guardia urbana en vez de censurarla en Prensa. Disfrutemos lo votado. Alcaldesa de 0 ! !!!! = CIUDAD en decadencia

 • Marta Serra

  Bon dia, visc al costat del MACBA, aquesta plaça es una porqueria, els esqueiters cada dia i nit només fan que soroll, beuen cervesa i fumen de tot, ah i una altre cosa important com que beuen tant, pixen per tot arreu i els carrers fan molta pudor

 • Montse Lopez

  Fins i tot he comptat 18 llaunes de cervesa al carrer

 • Estimo barcelona

  Des del 2016 barcelona fa pena, primer delinqüents, narcopisos baralles entre bandes a plena llum del dia, després l'assetjament a bars i terrasses, després l'assetjament als vehicles, després la boja idea del tramvia, ara el tancament dels tenderetes i quioscos històrics de les rambles per contentar a la hosteleria la qual fa any i mig volia escanyar a base de tases, suposo que d'alguna banda s'han de treure vots i cal fer amics de nou. I la última el porta a porta, un sense sentit.

 • Mercè Prat Canals

  Els llacs ara buits al costat de la biblioteca Joan Miró no han estat netejats en tot l'estiu. Acumulen brutícia. I la canalla hi juguen.

 • Miquel

  A la cantonada de Pujades amb Joan D'Àustria es desballesten neveres, aires condicionats,... i s'hi deixen les parts que no vol la deixalleria. A Joan D'Austria amb Llull hi ha un campament al mig de la plaça. Es una ciutat fora de control on pots fer el que et roti. I la pudor de pixum t'acompanya pel Passeig Marítim i tota la ciutat.

 • Antoni Martínez Roig

  el problema som els ciutadans. En el meu barri a la dreta de l'eixample( zona delegació del govern-mercat de la concepció)ja fa molts anys que fa fàstic a primera hora del matí. Els voltants dels contenidors ( no plens) hi ha de tot . Les caques de gos abunden al voltant del mercat. La gent deixa els mobles vells al carrer qualsevol dia . Hem de ser més solidaris .

 • Rosi

  Una lástima que cada vez más, Barcelona está más sucia y menos segura. Sin hablar de lo poco cívica q es la gente que va en patinetes eléctrico. Saludos.

 • Habbe

  Vagis x on vagis a tot arreu fa olor de pijum.

 • Joanna polo

  Barcelona necesita ,multas y que se paguen, Para toda persona que incumpla las leyes Que dejen actuar a las autoridades, Hay muchos incivicos, y no hay respeto , de nada vale que limpien la ciudad si hay muchos más que las ensucian, Habría que poner muchos de los que ensucian a limpiarlas, así tendrían más cuidado, Es una vergüenza una ciudad tan bonita y que tengamos que vivir así Entre porquería y mala gente, ufff

 • Marina Carrasco

  Sense filtres Dona fàstic Contenidors plens i amb fort olors, camines ràpid quan pasas al costat de la podor que far. A més del olor a pis de gossos, i a vegades de persones. Caminar pel carrer sembla una finca a per no pisar cacas de gossos

 • Jaime Morales Mas

  La brutícia de la ciutat no es culpa del Ajuntament, ES DEL INCIVISME D'ALGUNS CIUTADANS, sempre els mateixos, que ignoran totes les normes de civisme i campen al seu aire, enfotense de la resta de Barcelonins que compleixen i respectan . Democracia i Civisme s'apren de petits a la escola.....cosa encara lluny de les lleis actuals. Quan un poble no es repecta así mateix....es el caos organitxat.

 • Carme Raves

  Quina pena de ciutat bruta del tot i nosaltres pagan impostos i cada vegada mes Gracies Colau camina més per la ciutat

 • Jose Mendez

  Brutisima. Per cert que fa anys desde 2003 concretament soc escombraire. Llavors pensó que tinc una mica de coneixement de aquesta situacio actual Es molt trist tindre Barcelona en unes condicions pésimas el servei de la Neteja Los responsables que se pongan las pilas

 • Valenti Blanes

  Visc al Gòtic de Barcelona en una zona plena de bars on la gent va de vins i tapes massivament. El carrer està fet un fàstic permanentment amb orins i vòmits. Em vaig queixar a l’Ajuntament i em van respondre que en aquesta zona es passava la manguera dos cops per setmana. En l’anterior mandat es baldejava tres cops al dia. La cosa està clara. Han disminuït els recursos brutalment de 18 a 2 per setmana. Suposo que dos mesos abans de les eleccions ho milloraran però el meu vot té memòria.

 • Anisa Vila

  Visc a Poble Sec, al carrer Nou de la Rambla, des de fa deu anys. És evident que sí, Barcelona està cada dia més bruta. En aquest temps he vist com la qualitat de vida dels veïns i veïnes ha disminuït mentre que els impostos pugen cada dia més (IBI al doble, nou impost de residus a l'aigua...). La brutícia no és l'únic problema, se sumen els problemes d'inseguretat i els sorolls. El meu barri cada dia fa més fàstic i les terrassetes COVID i el turisme de borratxera no ajuden. Aquest Ajuntament s'ha oblidat dels veïns.

 • Merce Aliaga

  Barcelona està molt bruta i desorganitzada,l’eixample dóna molta pena ,containers plens a vessar i el seu votant vple de porqueries,els escombraires molt menys efectius que anys enrera, acaben de passar i el carrer segueix ple de fulles,la ciutat fa mokta pudor,molts pixats de gossos i excrements Tot plegat un desastre

 • Lena

  No només bruta: les plantes s'em moren perquè fa 2 anys que no es poden els arbres i les malures passen a les plantes dels balcons dels veïns. Diuen que "no hi ha pressupost per podar ni per fumigar" però quan feia pràctiques a l'Ajuntament, vaig veure que sí hi havia diners per endollar a estudiants de la Pompeu a llocs inventats per temes de "gènere" i demés guinguetes. Barcelona està bruta, descuidada i els barcelonins cada cop més empipats amb aquest Ajuntament que només vol imposar ideologies inventades del no res mentre retalla en coses fonamentals, com la neteja. Per no parlar de la inseguretat. Aquesta ja no és la meva ciutat. És una vergonya.

 • Pedro alvarez

  La calle Joaquín blume está denunciado de hace mucho tiempo que está lleno de ratas y cucarachas gigantes,los jardines llenos de hierbas y todo sigue igual sin hacer caso

 • Olga García Usieto

  Barcelona, ja NO és poderosa,Barcelona ja NO te poder!!!. Està bruta,incivica i perillosa. Bicis,patins,monopatins, circulant per las boreres, passant a 20cm.per el teu costat i si les recriminas,s encaran,i te insultan i la guardia urbana,ni está ni se le espera

 • Jordi

  Es una guarrada, igual que la alcaldesa Colacau. BASUlona fa pena. FORA COLAU!!!

 • Jaume

  Els voltants de la Plaça Santa Madrona al Poble Sec estàn plens de merda i pixats, tant de gossos com humana. A més de reforçar la neteja, cal fer complir les ordenances d'higiene a la població: Més campanyes de concienciació i més agents civics o guardia urbana posant multes. Els gossos embruten moltissim, fins i tot en el millor dels casos quan els amos recullen la merda i tiren aigua als pixats. La gent, acumula deixalles al costat dels contenidors, de qualsevol mena i tipus a qualsevol hora, fins i tot aquella brossa que es podria ficar dins del contenidor. Vinga ja, donem prioritat tambè a la neteja als barris populars.

 • Conxita Comellas

  Es una vergonya… inseguretat , brutícia , deixadesa … fa plorar

 • Rosa Blasco

  Nomes cal veure els carrers bruts plens fulles, parcs amb fonts sense funcionar, parcs amb estanca bruts I podents, els lavabos publica tancats i barats, el Parc de Joan brossa fa por brut sense punt dinfotmacio els lavabos tancats, colau ets una inepte de merda

 • Armand J

  Ciutat més brutes, paneroles i rates pels carrers i la Colau només fa que pintar i posar blocs de ciment i pedres. Per a quan el manteniment, la neteja i la desinfecció de carrers i clavegueram?

 • Timbaler del. Bruch

  Cada vegada mes bruta e insegura i amb un caos circulatori insufrible , la Barcelona de la Colau es un desastre.

 • Elsa

  Llevo 20 años viviendo en Sant Antoni y siempre Ha sido un “barrio obrero”, vivo, con buena gente y dónde todos más o menos nos conocíamos, la decadencia a la que ha llegado es increíble, ahora es un barrio sucio, con esas súper illes sucias, los comercios no duran, locales vacíos, los vecinos la mayoría se ha ido, o huido mejor dicho, mucho incivismo hay ahora, un horror en lo que se ha transformado, por no hablar de la contaminación en las calles colindantes a la súper ille, no hay donde aparcar., me despierto con el olor a gasolina de los motores de los transportistas que aparcan donde pueden y corriendo para que no les multen, una tristeza.

 • Egoskor

  Visc des de fa 16 anys a Barcelona i m'agrada molt viure-hi, però sempre m'ha semblat una ciutat força bruta, particularment els barris que conec més, el Raval y el Poble Sec. Potser que darrerament la situació sigui pitjor. Hi ha molta feina a fer pel que toca a millorar la neteja (regar amb aigua no és prou) però també i principalment s'ha de treballar el civisme i l'estima amb la qual la gent ens mirem la nostra ciutat. Tinc la certesa que com més net estigui tot, més ens costarà embrutar.

 • Joana López Vilaró

  Es culpa nostre. No tenim ètica ni respecta pel carrer. És una continuïtat de casa nostre. Els carrers hauria de ser respectats i també els arbres. No cuidem res. D'acord que han de netejar però la gent hem de colaborar i no embrutar.

 • Jaume

  Cada cop mes bruta. Els barris son els grans oblidata del serveia de neteja. A la zona de Sant Marti han desaparegut fa mesos.

 • Joana Marca Romagosa

  Tota la Ciutat está bruta, jo vig a Sant Martí... Pero avui i baixat al centre.... I fa pena, bruta, pudor a pixats, els bancs fan pena tots malmeos... Las pinturas dels carrres degradadas, i nomes serveixan per els patinets I bicis, que van com salvajes, Globo etc.. Una Pena que pagan els impostos mes alts de España,.. Sembli del tercer mon, la meva estimada Ciutat.

 • Amalia

  Barcelona està molt bruta!!! Escombreries, pipis i caques de gossos i en llocs on fan botellón de persones que fa que a l’estiu que quasi be mo plou faci molta pudor. Jo recordo que antigament es regaven els carrers. Ara no se si per manca d’agua i/o de personal . I no diguem de les pintades i destrosses que la gent fa per reivindicar qualsevol cosa….. en el carrer Santuari fins i tot han trencat els vidres de la barana de mirador….. Falta respecte i falta més neteja. Gràcies

 • MC

  Es necessari l’enquesta? No es veu? . Per suposat està més bruta. Deixada, fa fàstic. La jardineria l’hem converit amb bosc. Fa pudor, la pintura del terra ja es pot tornar a pintar …. I podem seguir

 • roberto silvestrini

  vivo en pleno gótico, desde hace 11 años, nunca he visto el barrio tan sucio, degradado y maloliente. dejé aposta colilla en la esquina del candado de mi tienda, estuvo tres dias, sábado, domingo y lunes. Colau ha reducido el servicio de limpieza, así como la máquina que limpia con agua. así la calleja de enfrente que es un baño público huele fatal. antes venían almenos 5 veces a limpiarla y ahora dos. grafittis que son solo vándalos por doquier

 • Artigas Maria teresa

  Soc de la dreta de l'eixample carrer Bruc és vergonyós veure-la tan bruta

 • Artigas Maria teresa

  Soc de la dreta de l'eixample carrer Bruc és vergonyós veure-la tan bruta

 • Artigas Maria teresa

  Soc de la dreta de l'eixample carrer Bruc és vergonyós veure-la tan bruta

 • Artigas Maria teresa

  Soc de la dreta de l'eixample carrer Bruc és vergonyós veure-la tan bruta

 • G. C. A

  Barcelona esta super bruta i deixada. La zona de containers fa fàstic, quan recullent les terrasses no fregan les boreras (com es feia antigament). Desprès el gossos fan les caques i el pis pel carrer deteriorant les façanes de les cases i el mobiliari urbà. Els ciutadans no tenim molta cura però els nostres ajuntaments tampoc fan res per posar solució aquest problemes.

 • Artigas Maria teresa

  Soc de la dreta de l'eixample carrer Bruc és vergonyós veure-la tan bruta

 • Margarita Llucià Solé

  Si un rato. Ara mateix valoro molt malament a la Sra. Colau, i no és cap tontería eh?

 • Eulalia Sunyer

  Vas pel món i ets conscient llavors de la brutícia de la ciutat de Baarcelona, entre papers i plàstics, caques i pixums de gos, grafits per tot arreu i un llarg etc. quina llàstima que fa tot plegat!

 • merce

  vaig tres o cuatre vegades al mes a barcelona er pasejar i molts dels llocs emblematics i les seves rodalias fan pens de lo grisos i bruts que estan , les mels olor et tiran enrerea , no espererin que plogui per que s´endugui la brutiçia dels carrers , per que no plou masa ultimament , despres de tans cambis i colrs en senyalitzacions lo unic que consef¡gueixan es lque la gen es lii molt , es preferible una barcelona meta i sense olor i que les deixallles dels veinats estigun de manera que no les puguin deixar a terra . pensin mes i veiguin cosas de altre indrets

 • ana maria escude

  Cada dia passo per la ronda de dalt i fa plorar veure com estan las palmeras , son marrons de la cantitat de part morta q ja guanya la verda , es penós , la vegetació de la ciutat està totalment abandonada, no puc dir un lloc en concret , es tota la ciutat sembla q parques i jardines no existeix potser no tenen presupost . no serà per la covid q no poden trevallar tot es al aire lliure Spl aquesta Sra no ens la mereixem

 • Ana

  Si, Barcelona esta bruta i dexada. Esta pobre, trista . Els que manen no s'estimen la ciutat . No fan res per millorar-la no deixen establir empreses con el museu Ermitage, etc etc.

 • Pol Faz Arias

  Pel districte de Sant Andreu, desde fa cosa d'un any que veig rates. L'altre dia em va entrar una per la aiguera del pati, i darrere un parc de casa meva cada cop hi han més rates...

 • Neus Jordi

  Si! Bruta i desordenada. Tothom fa el que vol, no hi ha civisme, en general. Visc a l’eixample i els patinets i bicicletes van a velocitats que no son adequades NO respecten cap norma.

 • Xavier Amenedo Ferreras

  Barcelona cada cop està més bruta. Falten contenidors per reciclar i la disposició dels que hi ja es en molts casos incorrecta. Falta meteja als carrers, cada cop més cagades de gossos i pixats. El carrer Doctor bové es un exemple de deixadesa per part de l'ajuntament de Barcelona. No sóm incivics, simolements estem abandanonats oels serveis de neteja.

 • Eva Cuesta Creus

  Crec que Barcelona està molt bruta, fastigosa. Passeu pel parc Miralletes és un pipican gegant i està al costat del meu cole!!!!!!!!

 • Ferran Lacruz

  Fa angúnia veure com esta tota Barcelona, el meu carrer Escultor Canet amb Riera Blanca, es un Urinari Public de personas i de gossos al aire lliure i fa mesos que no he vist passar cap servei de nateja tirant aigua per natejar-ho... el tema comença a ser molt i molt penós

 • Carmen Bosch Martin

  Visc a Gràcia. Està mooolt bruta. Fulles d'arbre per terra tot l'any, primavera-estiu--tardor-hivern. La Sra. Colau no haa podat ni un sol arbre desde que és alcaldessa. Els contàiners a tope. No sé si els camions de les escombraríes passen amb menys frequència, el cas és que sempre estàn vessar i amb trastos pel voltant. Papers, llaunes, pixum... jo penso que la gent quan veu merda va a la merda (amb perdó). A la Travessera/Mare de Deu dels Desamparats hi "viu un indigent que, a laa vegada, hi ha muntaat una paaradeta d'"objectes" se suposa que per vendre. La Urbana no li diu res. Tots els arbres mig morts. Els escocells amb unes herbotes altes com jo. El solar del que havía estat el Mercat de l'Abacería (i que hi queda la carcassa) comença a semblar un selva, aviat s'hi faràn rates..Hi ha pidolaires per tot arreu i gent dormint. Us heu carregat Barcelona.

 • Narcís Pujol Carrasco

  El Carmel està molt brut. Mai hem vist una manguera al carrer. Les zones verdes i els parcs a vegades s'apropen més a un abocador a l'aire lliure. Estem contínuament fent queixes a l'App de l'ajuntament. Funciona amb coses grans (ho recomano), però la brutícia general (llaunes a terra, plàstics a les zones verdes, merda) segueix allà (excepte a zones dels búnquers, als guiris cal rebre'ls amb la ciutat neta). La cosa és que podem tenir un problema de neteja, ok. Però les llaunes i els papers no van sols al terra, la gent són uns PORCS i això, ens agradi o no, no és culpa del consistori. A vegades fem pena tots plegats.

 • MiquelGM

  Sense cap mena de dubte, Barcelona està molt bruta, pudor a pixum, caques humanes, matalassos, brossa i runa de tota mena al voltant dels contenidors. Cada cop més sembla que caminis per dins d’una deixalleria. Inacceptable i insuportable. Una gran pena pels qui volem una altra Barcelona. Crec que sha de canviar el sistema: fora contenidors del carrer, conscienciacio de la ciutadania i sancions a qui embruti.

 • Manuel Regales Moreno

  Solo hay que ver los alcorques llenos de malas hierbas (sí se que el Ajuntament lo hace adrede pero no deja de ser un rincón de mugre) y a las brigadas de barrenderos arrastrando la escoba y hablando con el móvil. No vamos bien.

 • Montserrat Esterri Aviñó

  Crec que hi han racons de Barcelona molt bruts. Per exemple, en el Paral·lel, la plaça de la Bella Dorita i la Plaça dels Ocellets, hi han dies que fan fàstic.

 • Miquel GM

  Sense cap mena de dubte, Barcelona està molt bruta, pudor a pixum, caques humanes, matalassos, brossa i runa de tota mena al voltant dels contenidors. Cada cop més sembla que caminis per dins d’una deixalleria. Inacceptable i insuportable. Una gran pena pels qui volem una altra Barcelona. Crec que sha de canviar el sistema: fora contenidors del carrer, conscienciacio de la ciutadania i sancions a qui embruti.

 • Glòria MS

  És bruta i fa pudor

 • David Aguilera i Vilalta

  El parc Central de Poblenou, está plé d'amos de gossos incivics.Gossos sensei lligar, tal com indican els carteles.Tenen el pipican a 3 minuts, I, digis res, perque bronca segura.A veure que és por fer.

 • Gemma

  Carrer Fonthonrada el centre de día, cada día més brut i els serveis de neteja escasos. La gent que espera dutxa i dinar passen tot el día pels voltants i deixen el barri molt i molt brut.

 • M Teresa Moncunill

  El Barri de Sant Antoni desde l,invent de la superilla de la sra colau, està molt brut, no pasan aigua per els carrers, la jardineria fa plorar, està tot ple de fulles seques i deixat, a part de la delincuencia que hi ha , tant als voltants del mercat com als carrers, a mès de gent dormint per terra o als bancs a cualsavol hora. Definitivament el barri està solt brut.

 • Albert

  La muntanya de Montjuic cada cop fa més pena, deixada i bruta, jardins descuidats i plens de deixalles, convertida en narco-muntanya i camping il.legal, i insegura de nit...els últims anys ha empitjorat moltíssim, una llàstima pels veïns que l'estimem i veiem com l'Ajuntament actual no fa res per evitar aquesta decadència.

 • Joan Reina

  Està molt més bruta , i molt més lletja. Abandó total.

 • Antoni

  Viure al Poblenou s'ha convertit en un mal somni. Superilles que només fan servir els oficinistes per dinar, reducció de carrils amb afectació veïnal i de circulació, munt de nous edificis d'oficines, brutícia a tot arreu, soroll, plagues i rates...

 • Rafael Cano Gómez

  Tinc una botiga al barri del Poble Sec... també visito altres barris, crec que s'ha de fer més pedagogia i no destinar recursos i diners publics a la neteja de carrers... es un problema de locals i visitants... si els locals tenim por de dir que no es facin actes incivics per rebre la resposta amb violencia, han de ser els agents civics i cossos de seguritat que comencin a multar... a locals i visitants... i més pedagogia, que per fer cartells de festes i de eleccions i omplir Barcelona ho sabem fer tothom... voleu recaudar a través del incivisme, endavant!!! i no anar radere de ciclistes i patinets, motos i cotxes, que feu el ridicul en moltes ocasions... Barcelona neta ja!!! Em de ser més atractius... aneu a ciutats de les espanyes com Bilbao, San Sebastian... Avilés... algunes d'elles post-industrials, molt fosques fa uns anyets i ara tenen llum i es veuen netes... suposo que es més fàcil copiar els seus sistemes, feu Taules de Neteja i dexeu per altre moment més idoni tot l'altre. Visca Barcelona Lliure! de Merda!

 • sandra

  És molt trist veure lo bruta i descuidada que està Barcelona.

 • Marion

  L'Eixample fa pena! Les persianes de la majoria de botigues pintades i els carrers molt bruts!!!

 • Mireia

  Fastigosa.... Pipis, caques, pudor. Haurien de multar a tots els q no recullen les caques del seu gos... Amb traçabilitat amb el xip, estalviarien en neteja i recaptarien calers. Educar a la gent, esta clar q no es vol.... Mola brutícua als parcs, Montjuïc plagat de rates.... Una vergonya. Papers de pipis de la gent per tots els patcs. Paral.lel ple de semse sostre al carrer dies i dies pobre gent.

 • Teresa Gelada

  M'agradava la meva ciutat per pasejar, ho feia a l'eixample, i dic ho feia, perquè ara ja no ho gaudeixo. Tot està molt desendreçat, brut i més brut, caotic de carrils bici i patinets sensa cap normativa que es compleixi. De cops tinc por. Tinc pena i vergonya aliena per aquesta ciutat que havia sigut tant bonica. Està degradada, és penós.

 • Merce Montull

  BARCELONA,ha perdut categoria,fa pudor,esta molt bruta.No hi ha seguretat.S'ha perdut ls marca Barcelona.Es una llastima,la ciutat,no es mereix,aqyesta scalded.

 • Sílvia

  El barri del Poble Sec cada dia està pitjor.No passen gairebé mai a netejar.Està ple de pixats,caques de gossos, bosses d'escombreries al mig del carrer...fa fàstic.3 anys enrera es veien més sovint els camions de la neteja i no hi havia tanta brutícia. Haurien de passar més sovint a netejar.I també haurien de fer campanyes de conscienciació als ciutadans perquè hi ha molta gent incívica. Cartells als carrers,agents civics advertint i multant i més camions de netja amb aigua que fa pena i per això paguem impostos.

 • Carles

  El barri d'Horta cada dia més brut i sense guàrdia urbana que vigili res de res ni bicicletes ni patinets, res de res.

 • Carmen Miranda

  Está asquerosamente sucia, insegura, fea, cara, vulgar, empobrecida. Es un ejemplo de como en pocos años un Ayuntamiento mediocre e incompetentete puede destrozar una ciudad que era referente mundial con elevados estándares de calidad de vida que nos han quitado Colau y compañía además de ",arruinar" a los barcelones@s con elevados impuestos que son dilapidados. Muchos barceloneses pensamos que el ayuntamiento Colau no puede caer más bajo o hacerlo peor pero siempre bajan un nivel más. No sé cuánto tiempo durará, pero creo que una guerra no habría hecho tantos destrozos como el Ayuntamiento Colau. Una desgracia lo que han hecho y hacen con mi querida Ciudad.

 • Montse1

  Ara que tenim gos, és quan veritablement ens n'hem adonat. he de vigilar constantment que no agafi res de les aceres, papers, bosses de plàstic y sobre tot mascaretes. D'acord la gent no hauria de tirar coses a terra, però és allò típic...Total si ja hi han dos papers... un tercer no es notarà. Em fa molta pena i un xic de ràbia.

 • Cristina

  Barcelona cada cop està més bruta!! A veure si aconseguim fer fora a la Colau d'una vegada per sempre més!! On són els equipsde neteja? Si cal, contracteu més personal. Com enyoro la Barcelona d'uns anys enrere!!

 • Montse

  Visc amb la meva família a l’Eixample, concretament a Avda Diagonal amb Pau Claris i ja fa molt temps que estem observant com els carrers, el mobiliari urbà i els espías ajardínats estan cada día més deixats i bruts. No es fa un bon manteniment ni una bona neteja dels espais on hi ha terrasses. En aquests moments no tinc cap foto però passejant per aquests carrers es pot veure i olorar que es necessità fer una més Bona Neteja.

 • Quiq

  Tinc la desgràcia de viure a Sarrià devant de 3 contenidors d’escombraries i sempre sempre estàn plens de bruticia al seu voltant, una vergonya però vergonya de veritat.

 • Xavier Codina Roura

  Sense dubte, bruta i cada cop pitjor en els darrers anys. Visc als Estats Units part de l'any, i cada cop que torno al meu barri de l'Eixample puc apreciar la degradació d'una ciutat que era preciosa. Els amics que porto de l'estranger per visitar la ciutat també se n'adonen, i em fa vergonya mentre tracto de trobar una explicació. L'incivisme d'embrutar la ciutat amb deixalles i grafittis no té cap resposta efectiva per part de l'Ajuntament. La falta de lideratge d'una alcaldesa que està contra la neteja, contra la cultura i contra la gent civilitzada que porta endavant la ciutat és flagrant.

 • Joan P

  Sembla pel que llegeixo que El Poble Sec s'esta duent la medalla d'or a la bruticia. No puc estar mrs d'acord. El Parc de les 3 ximeneies es un exemple d'aixo. Es un vater public(gent constantment pijant) i una xatarreria per la gent que hi volta amb els seus materials amunt i avall. A mes la neteja MAI es fa a conciencia....Unicament s'ocupen de passar una mica la maniga d'aigua pero no escombren be, no treuen les males herbes....i tot plegat fa sensacio de brut. Els contenidors i el seu voltant estan sempre bruts i fan pudor per falta de neteja. La falta de vigilancia compromesa fa que la gent sigui incivica i facin el que vulguin. Malauradamenr falta vigilancia a peu pels carrers no tant en vehicle com es fa actuslment. Aixo no serveix per res

 • Maria Rosa Muntane garciapcc

  Crec que està més bruta que mai i plena de rates i escarbats fa fàstic

 • Ines

  No, no més que fa deu anys. Els escombriaires passen cada setmana puntuals. Si veiem contenidors plens o festes de gos cal trucar a 900665665 que posa a tots els contenidors i al dia següent venen a netejat. El que sí hi ha més persianes baixades i les han taquejat dona imatge de brutícia però l'Ajuntament només ho fa gratis al privat si son pintades ofensives. Podríem parlar de donar el servei al privat a canvi de res però aquesta partida de diners diria que no s'ha destinat mai.

 • Amelia Fernandez

  És una passada. Al carrer besalú de Barcelona tenim les basures a menys de dos metres de la porta de casa (les 5). Cada dia hem de trucar a Civisme i posar queixes a través de la app per a que netegin. Olor vomitiva, basures escampades al mig del carrer constantment, containers que perden líquid (i quan el camió passa deixa el carrer fastigós del líquid que cau). Rates, escarbats, formigues..,etc. INSOPORTABLE. Truques i poden passar dies fins que no venen a netejar (si tens sort i ets molt pesat). Els operaris passen cada dia però ni s’inmuten.

 • Tati

  He nascut a Sants. Van enderrocar casa meva i hi han construït uns habitatges on segueixo vivint. No paren de fer-hi pintades: Foc als pisos de luxe, el barri per a les veïnes, la darrera frase: Yuppies fora del barri. Pintada amb retolador no es pot treure, ha quedat permanent. Em sento assetjada, com si em fessin bullying. Jo he nascut en aquesta casa, comprada pels meus avis, treballadors. No sóc una yuppie, des que tinc ús de raó que he treballat a la botiga familiar i he estudiat, igual que els meus pares i germana. Sento una gran pena pel bandalisme que estic patint. Estimo aquesta casa i cada pintada em fa mal. A més a més la façana cada dia bruta i enlletgida per pipis de gos. Voldria fer una crida perquè s’aturi el bandalisme al barri, sobretot agreujat durant les festes majors de Sants i La Bordeta.

 • Tati

  He nascut a Sants. Van enderrocar casa meva i hi han construït uns habitatges on segueixo vivint. No paren de fer-hi pintades: Foc als pisos de luxe, el barri per a les veïnes, la darrera frase: Yuppies fora del barri. Pintada amb retolador no es pot treure, ha quedat permanent. Em sento assetjada, com si em fessin bullying. Jo he nascut en aquesta casa, comprada pels meus avis, treballadors. No sóc una yuppie, des que tinc ús de raó que he treballat a la botiga familiar i he estudiat, igual que els meus pares i germana. Sento una gran pena pel bandalisme que estic patint. Estimo aquesta casa i cada pintada em fa mal. A més a més la façana cada dia bruta i enlletgida per pipis de gos. Voldria fer una crida perquè s’aturi el bandalisme al barri, sobretot agreujat durant les festes majors de Sants i La Bordeta.

 • Lluis Ferrer

  La situació es molt greu al meu barri (Sant Pere). La brutícia es generalitzada i crònica, de forma que ara fa oi passejar pel barri. S ‘han acumulat problemes: : botellots constants que deixen els carrers pixats (ex Lluis Compnys cada nit) i plens de residus, un sistema recollida d’escombreries que es evident que no funciona (es deixen a qualsevol hora i a qualsevol lloc), uns contenidors transformats en petits abocadors, proliferació de terrasses cutres (al meu carrers les han creat amb palets vells) i una falta evident de neteja i de policia al carrer. Quan visites un altre ciutat i tornes a casa t’entren ganes de plorar. La solució? : aquesta setmana l ‘Ajuntament ha posat un cartell al meu portal demanant que si tenim pipi ens aguantem . Deu pensar que som els veïns de l ‘escala que baixem a orinar al carrer … Sincerament, si no es recupera la disciplina i entre tots no respectem l espai públic ( i l ajuntament ho fa complir) seguirem vivint a la ciutat mes bruta d’Europa. Que lluny queda el “Barcelona, posa’t guapa” ..

 • Regina

  Si, està molt bruta i continua fent molta pudor a pipi. És una pena!!!!

 • Pular

  Visc a Nou Barris ,Vilapicia, i dono fe que està tot brutissim. Contenidors d'escombreries , terra, papereres i el parc ple de caques de gos i pixaderos de persones . Llaunes . Si us plau ajudeunus

 • Miquel

  Visc a la Zona Franca i tinc la sensació de brutícia ja què: - Els arbres no ed piden des de fa anys i arriben als carrers Foneria i Alts Gorns fins al cinquè pis. Hi han molts ocells i moktes caqyes a ls borera. - Incivisme: fa falta sancions per la gent que no recull els excrements dels gossod - Els estsbliments pakistanis s'hsn convertit en bars. La gent està hores a la porta bebent i fins i tot orinen als arbres i voreres

 • Joan Gumbert

  Aquests darrers anys ,considero que Barcelona és cada dia més bruta, caòtica i amb modificacions de l'espai urbà eternament provisionals i de mal gust

 • Laia Pastor

  Crec que es veuen diferencies entre la neteja que es fa a segons quins barris. No obstant, la ciutadania no pren consciencia del malestar que provoca que "siguem bruts" i que pensem que "ja ho netejaran" Hauriem de tenir respecte i cura del nostre entorn.

 • Elisabet

  Indignada I farta de la Colau i el seu seguits d inutils! Ells sols han convertit una de les cuinats pioneres a nivell cultural, turístic i de negoci amb un abocador brut, cahotic i fastigosa ! Fins quan hem de deixar que enfonsi Barcelona. Ells sols han convertit un ajuntament amb superàvit amb una ruïna. Vull tornar a sentir que la meva ciutat es increïble i única ! I❤️BCN

 • Cene

  Absolutament!!!

 • Eva BC

  Jo penso que tot està mes brut pero principalment el carrer Balmes està lleig. Gràcies

 • Sergi CC

  Vivim en un carrer estret del Born, que més aviat és el lavabo d'aquesta zona del barri. Cada dia hi ha gent que hi ve a orinar, també a la porta de casa. Altres, hi mengen (sí, on uns orinen, altres hi mengen...) i ens deixen allà restes de menjar i llaunes. L'altre element pintoresc del carrer són les paneroles (cucaraches, per entendre'ns) n'és ple i de la mida d'un chihuahua, perquè estan ben alimentades. Els serveis de neteja venen cada dia, sí, però bàsicament escampen aigua. El carrer és ple de bassals, d'una combinació de tot plegat, tot el dia perquè no hi ha prou sol per aixugar-los i tampoc hi ha prou reixes de clavegueram, el que també atrau mosquits i pudor. Hi ha turistes que troben simpàtic aquest ambient d'època preindustrial, com a part de la Barcelona experience, on els veïns fem la funció d'actor d'entreteniment de parc temàtic, però no els que hi vivim.

 • AGM

  Zona POBLE SEC extendible a toda la city. No vivimos en el tercer mundo pero lo parece.... El consistorio invierte mucha pasta en limpieza que no "luce". De acuerdo que hay servei de Neteja, los tengo al lado de casa y están todo el día pasando con sus "cochecitos" pero.... parece que limpian por encima y por dónde les place o dejan (las múltiples terrazas tienen mucha culpa porque cuando pasan a limpiar y están abiertas de madrugada no les dejan limpiar

 • Nuria Sole

  Fa fàstic la ciutat entre els pixats i caca de gos, la paperassa, el que deixant anar els arbres que deixa el terra enganxifòs, i la gent guarra que no cuida la ciutat, s'hauria de fer neteges periodiques amb xorro d'aigua, per tots els barris, i a conciéncia , fot fàstic la ciutat. Gràcies

 • David S

  Si, Gracia i Poble sec, hi he estat aquests darrers dies i fa pena. Pixum de gat i gos. Excrements, es horrible.

 • Mar Jimenez Fontanet

  Barcelona i la resta del mon, però en especial el meu barri. Fotos tinc una pila, paseu per @bcn21totalamerda o @porcsiporcades o @basuraleza o @latevamerda. Això es infinit. Però deixo una com una mostra del que podeu gausir.

 • davcatala

  És difícil descobrir els espais més bruts de la ciutat, a hores d'ara no hi ha racó que estigui net. Si donem una volta per qualsevol barri trobem brutícia, immundícia i una deixadesa absoluta provocada. Sí, és una deixadesa provocada per Colau perquè té un objectiu; destrossar Barcelona, que deixi de ser la punta de llança de l'independentisme, perquè aquest desori va començar a finals de 2017. I ho podem contrastar molt clarament amb qui es va aliar Colau per poder tenir la vareta. Està matant Barcelona i els que estimem la ciutat no ho podem permetre més, un dia els ciutadans ens vam sentir orgullosos de la Barcelona olímpica, el món ens mirava. Ara, no volem ni mirar-nos a nosaltres mateixos. Fem fora a Colau o Barcelona morirà.

 • Rosa

  Barcelona està com mai de guarra. Visc el Raval sud i es brutícia sobre brutícia. BCN no escombra els carrers tira aigua amb manguera que foto la brutícia d'un cantó a altre. El meu carrer olor a tot. Defecacions de gossos en fi un desestra i pel barri de Sant Antoni igual las ratas passan d'una jardinera a un altre quin fàstic.

 • Xavier

  Solament caminat per la ciutat pots observar l'estat de brutícia, deixadesa que hi ha. Som tots els responsables, tant les uns com els altres.

 • Sr. Sala

  Tristament Barcelona ha deixat de ser un refeerent a tots nivells. D'una ciutat avantguardista hem passat a una ciutat tercermundista. Bruta, grisa i trista. Per descomptat tots hi hauríem de fer una mica més (especialment els pixums de gossos), però l'Ajuntament ha reduït la neteja a mínims històrics. Fa fàstic tot!

 • Vixtur1978

  Brutícia a Barcelona si tenim, i massa. El que tenim és una situació de cronificació de la deixadesa de l'Ajuntament respecte el funcionament dels serveis municipals, que deriva en una manca de manteniment general de la ciutat. Aprofitar 3 mesos de confinament dur per deixar de donar serveis, els quals segueixen sense complir.se. Tota la ciutat està bruta, dóna igual que sigui el Raval, Poblenou, El Guinardó, St. Andreu o Les Corts...rates, escorcolls plens de papers i herbes. Resposta del Ajuntament: Increment de despesa en neteja. Perdó???? No, no....si una empresa no fa la seva feina no se li paga fins que solventi el problema...que és aixó de gastar més??? Per cert, en un Ajuntament amb superàvit que ara té un dèficit desbordat, sense cap control...on està el tribunal de comptes amb tants contractes a dit a favor dels Palmeros de la Colu? I el pitjor de tot, on està l'oposició????? Maragall, on està? Només 10 regidors estàn destrossant Barcelona i aquí ningú diu res. Ai la pagueta!!!!

 • Guada

  Gran Via amb Pau Casals, dia 12 de septiembre; Un equipo de limpieza desde bien temprano retirando los carteles de la manifestación de la Diada, con agua a presión, sin embargo los pipis ,cacas de Perros y humanos eso no se limpian nunca! Ciento de personas durmiendo en la Calle, comiendo y dejando residuos de comida,en cada Manzana Hay personas, en el portal del Banco , a 4 m de la llibreria Ona….en Paseo de Gracia, 8 personas durmiendo, con vómitos!!! Es insostenible està Ciudad, hemos perdido en los ultimos 10 años!

 • Guada

  Gran Via amb Pau Casals, dia 12 de septiembre; Un equipo de limpieza desde bien temprano retirando los carteles de la manifestación de la Diada, con agua a presión, sin embargo los pipis ,cacas de Perros y humanos eso no se limpian nunca! Ciento de personas durmiendo en la Calle, comiendo y dejando residuos de comida,en cada Manzana Hay personas, en el portal del Banco , a 4 m de la llibreria Ona….en Paseo de Gracia, 8 personas durmiendo, con vómitos!!! Es insostenible està Ciudad, hemos perdido en los ultimos 10 años!

 • Manuela

  El poble sec i Sant Antoni, esta molt molt més brut que mai, és clar que també els altres barris de Bcn, potser no tant la part més alta de la ciutat però en general la ciutat està massa descuidada amb tots els aspectes....inclús civicamebt, cosa que normalment no passava Ara és quasi vergonyós anar passejant per els carrers barcelonins

 • Inés Tell i de Pallejà

  No sé si Barcelona está més bruta o no que abans, el que sí he pogut constatar és que la ciutat està brutíssima i visc en un bon barri, El Putxet. Els dimecres a la tarda no podem sortir al carrer per les andròmines que es deixen aprop dels contenidors. De tots els pisos que es buiden o es demodelen es deixa el que no es vol al carrer fins les onze de la nit que és quan passa el camión per emportar-se les deixalles. Durant el dia es veu gent remenant els contenidors, el que és molt trist. Un problema nou son les cacaredes dels coloms. No s'havia de donar-los pastilles anticonceptives? Trobo a faltar la campanya: Jo estimo Barcelona, per això no l'embruto! I per acabar un punt d'optimisme, en un petit parc aprop de casa es van tallar tres palmeres malaltes i s'han sustiuït per tres arbres que l'Ajuntament rega, han sobreviscut i es veuen sans. Això sí que es una bona noticia.

 • Alexandra Martín

  No l’havia vist mai tant bruta i degradada. A Ciutat Vella, i al Born hi ha graffitis absurds per tot arreu. Vagis on vagis està deixat. No parlem dels parcs, ni de Montjuic. A la platja de la Barceloneta hi ha llaunes per la sorra i et trobes a gent orinant a qualsevol hora del dia. Trobes els contenidors i les papereres plenes de deixalles. El terra està brut. És indignant que ens hagin apujat impostos amb la factura de l’aigua i tinguem la ciutat d’aquesta manera. És una vergonya.

 • Ravalsuf

  Pitjor que mai. Males olors, rates, cuques, pixats, vòmits, xeringues, andròmines, merda literal i en general, fins i tot menjar que deixen a la porta de comerços i restaurants i que després serà cuinat. Alguna intencionalitat hi ha al darrera.

 • monllach

  Vivim entre els carrer de Còrsega i Torrent de l'Olla. La nostra casa mira cap el Tibidabo. Sentim pudor, i la deducció és que barcelona està molt bruta.

 • Mon Tse Rrat

  Visc al carrer Plató. Tram des de Muntaner a Tavern tocant al Hospital Plató. He trucat diverses vegades a l'Ajuntament i fet denunciar al departament de civisme.La resposta és que ja ho arreglaran i res. Sempre està brut per que una finca de Muntaner porten brutícia regalimant als contenidors i no és posa remei.S'hauria de netejar amb manguera.Esl escombriaires no poden amb les,escombres.S'ha de rascar i s'hauria d'evitar que la finca embruti Fa molts anys que bus a aquest carrer i mai ha estat tant brut com ara.Es vergonyós

 • Ed

  El barri (Sants-Montjuic) cada dia esta pitjor, tot amb olor a pixum, ple de cagades de gossos i del que no son gossos. 4 panerol.les he vist aquest estiu quan en la vida n'havia vist... imagino que deu ser "la calor". En tot el temps que portem de pandèmia, no hi ha hagut ni una sola actuació en l'arbrat del barri, provocant que els veins no poguem ni obrir la finestra a l'estiu degut als insectes que es generen. Es una vergonya. On van els nostres impostos?

 • Valentí Sabaté Llach

  Està fatal bruta i desmanegada, un desastre, una llàstima!

 • Maria Gutierrez

  Visc a la Vila de Gracia, el meu carrer (Rabassa) mai no habia estat tan brut. Les places dan pena, la pudor es fa insoportable amb altas temperatures. Les senyals als carrers per les festes encare hi son. Es deixadesa sigui on sigui que miris....

 • Anna

  Nou Barris, crec q es el barri més deixat de Barcelona. Veïns incívics i poca intervenció per prevenir lo.

 • Africa

  Al barri del coll, i zona de la muntanya de park guell ple de caques de gos i molts pipis al mig d’aceres i facanes. Un fàstic

 • Albert

  He nascut, m'he criat i visc a Barcelona. Em moc en tres barris diferents per motius familiars i laborals: Sant Martí, Eixample Dret i Les Corts. Hagués desitjat poder dir que en algun d'ells trobo alguna situació de millora al llarg del temps pel que fa a la brutícia, deixadesa, gestió de deixalles i neteja en general. Hagués desitjat dir-ho d'altres barris on puntualment també hi faig estades, com Gràcia o Sant Gervasi. Però no. Tot fa veritable FÀSTIC i va en augment. L'incivisme permès és encara un punt per sobre, absolutament incontrolat i intolerable. Aquí ja hi ha hagut massa vots de confiança. Si a sobre, per part de l'Ajuntament actual, van apareixent argumentacions que fan pena ("onades de calor", "la gent ha de parlar més baixet" i altres perles de vergonya aliena) no queden motius per més espera. Fora aquest conjunt d'ineptes, pactistes i aprofitats. FORA.

 • Cande

  Sra. Colau, como alcaldesa de mi ciudad, la limpieza y el y la vigilancia "brillan por su ausencia" además de la contaminación del aire, acústica, la calidad y sabor del agua en la mayoría de los barrios no se puede beber, hay que gastarse aparte para poder beber, y el dinero que se recoge de los impuestos, no llega para solucionar todo ésto, a donde va a parar?. Los contenedores para reciclar, a tope, las veces que he tenido que llamar al teléfono del civismo para que vengan a vaciarlos, toda la basura en el suelo, con las pertinentes malas olores, y no digamos las cagadas de los perros, no podemos quitar la vista del suelo, buenas multas a esos guarros y guarras. Ponganse a trabajar .

 • Cande

  Sra. Colau, como alcaldesa de mi ciudad, la limpieza y el y la vigilancia "brillan por su ausencia" además de la contaminación del aire, acústica, la calidad y sabor del agua en la mayoría de los barrios no se puede beber, hay que gastarse aparte para poder beber, y el dinero que se recoge de los impuestos, no llega para solucionar todo ésto, a donde va a parar?. Los contenedores para reciclar, a tope, las veces que he tenido que llamar al teléfono del civismo para que vengan a vaciarlos, toda la basura en el suelo, con las pertinentes malas olores, y no digamos las cagadas de los perros, no podemos quitar la vista del suelo, buenas multas a esos guarros y guarras. Ponganse a trabajar .

 • Araceli .Minin

  Està bruta i deixada. Una pena de ciutat. La foto que adjunto és de la superilla de Sant Antoni, insígnia i orgull del consistori, i exemple de deixadesa i de manca de manteniment.

 • amarti32

  Passeges pel centre de Barcelona i fa pudor de pixats. També hi ha força brutícia al voltant dels contenidors de les escombraries. Tinc la sensació d'una ciutat deixada i amb poc criteri estètic.

 • Lina G

  Doncs sí, visc al Raval, i sembla que el Raval i Ciutat Vella estan encara més bruts que mai, si cap. Vull dir que sembla que la neteja ha canviat, de doll d'aigua molt forta a una de més fluixa, potser... i sembla que hi hagi espais on simplement no es neteja (??). Potser per estalviar aigua... Potser aquesta situació només és temporal? Espero que sí, perquè surto amb sandàlies i m'entren coses tallants al peu i me faig sang... trossets de vidre? altres coses?? Mai no m'havia passat abans, però aquest estiu, més que dues i més que tres vegades (!!!).

 • Oriol Tarruella

  El parc on anavem amb la meva filla de 8 mesos, davant de casa a l'eixample, Jardins de Cesar Martinell fà autèntic fàstig. Brut, el mobiliari per sentarse i on juguen els nens fa mesos que el van deixar de netejar, la gespa ha desaparegut, i la olor a pixum i inclus a excrement humà (hem vist gent defecant en directe) envolta tot el parc, per no dir res ja de les pintades. A la nit s'omple de gent dormint, alguns es monten la seva propia habitació amb cartons, matalasos i calaixeres, i es un lloc conegut de venta de drogues. No m'explico com hem arribat a aquest punt. Ademés la meitat dels bancs de Gran Via van desapareixer d'un dia per un altre, els va treure l'Ajuntament no se sap molt bé per quin motiu.

 • Janet Sanz

  No sabeu fer altra cosa que criticar l'administració, colla d'amargats i incivics? Des de l'Ajuntament posem servei de neteja diaria als barris de forma periodica. Concretament els dies senars de del primer divendres de més si hi ha lluna plena, que més voleu colla de guarros i classistes?

 • Joan Grasas Guisset

  Jo visc prop de la plaça Lesseps. Alla hi ha un centre de neteja on guarden les màquines i es reuneixen els operaris / es de neteja. Suposo que a causa de la falta de supervisió dels operaris / es de neteja es passen el dia al bar o parlant amb el telèfon mòbil i per descomptat no netegen. Un altre tema és l'incivisme. Els fumadors tirant burilles a terra, els excrements dels gossos (sòlids i líquids), les escombraries en qualsevol lloc, els mobles i trastos vells per tots els llocs, els repartidors que deixen els embalatges al carrer, ... És un desgavell. Aquest consistori no té clares les prioritats. Hem anat a pitjor

 • Roger F P

  Podem fer el mateix amb Lleida? Segur que contesta menys gent però potser també resulta interessant. Ara, amb lo de Barcelona teniu raó. Deu ser perquè cada cop hi viuen menys barcelonins, ja que tots han d'anar a viure fora. I com que els que omplen la ciutat són de fora i hi són de visita, a ells què els importa.

 • Agnès

  La ciutat està tan bruta com sempre que hi ha molta gent que hi circula, no pas més. Per tant el problema no és sobrevingut ni depèn de qui hi ha a l'alcaldia. D'una banda hi ha el problema de la densitat de població en alguns barris, una densitat que inclou la turística. D'altra banda el poc respecte de les persones per la ciutat. Un dels grans problemes de la ciutat són les olors i en bona part això depèn de si els animals i les persones defequen i orinen al carrer. Aquest problema es fa més evident en barris com el Raval, pel que camino sovint, amb carrers estrets i on la ventilació ja és deficient per l'urbanisme mateix. Finalment, també he observat en les darreres setmanes quelcom que fa molts anys que no veia: gent caminant pel carrer i deixant caure a terra l'embolcall d'un paquet de cigarrets, el paper de l'entrepà, el tiquet del pàrquing, etc. Potser una part del que caldria seria una campanya de conscienciació a la ciutadania per tornar a insistir en fer servir les papereres. És trist per obvi, però està clar que cada cert temps se'ns oblida... i quan una ciutat té aquests problemes i hi arriba algú, tendeix a imitar i no a reconduir la situació. Roma n'és un exemple clar

 • Agnes

  La ciutat està tan bruta com sempre que hi ha molta gent que hi circula, no pas més. Per tant el problema no és sobrevingut ni depèn de qui hi ha a l'alcaldia. D'una banda hi ha el problema de la densitat de població en alguns barris, una densitat que inclou la turística. D'altra banda el poc respecte de les persones per la ciutat. Un dels grans problemes de la ciutat són les olors i en bona part això depèn de si els animals i les persones defequen i orinen al carrer. Aquest problema es fa més evident en barris com el Raval, pel que camino sovint, amb carrers estrets i on la ventilació ja és deficient per l'urbanisme mateix. Finalment, també he observat en les darreres setmanes quelcom que fa molts anys que no veia: gent caminant pel carrer i deixant caure a terra l'embolcall d'un paquet de cigarrets, el paper de l'entrepà, el tiquet del pàrquing, etc. Potser una part del que caldria seria una campanya de conscienciació a la ciutadania per tornar a insistir en fer servir les papereres. És trist per obvi, però està clar que cada cert temps se'ns oblida... i quan una ciutat té aquests problemes i hi arriba algú, tendeix a imitar i no a reconduir la situació.

 • Núria

  Doncs SI és una vergonya, pitjor que mai. Una desídia TOTAL. Aquesta senyora hauría de marxar ja i dedicarse a una altra cosa..........

 • Carlos Merlo

  Aquesta es la meva percepció. Barcelona està mes bruta que mai.

 • Zoraida Vilanova Valles

  Fa molt de temps que la neteja de la ciutat s'ha abandonat com a prioritat. Al entorn del meu habitatge, prop de sagrada familia, existeix un problema greu de superpoblacio de coloms del que l'ajuntament se'n desentén. Les portes estan totes brutes de graffittis de mal gust i s'ha d'anar mirant on trepitges. Un entorn agradable fa la vida molt mes suportable a una gran ciutat. La neteja NO és una reclamació de la gent de "dretes".

 • Marina

  Si Barcelona fot fàstic, mai mai havia estat aixi de bruta. Sempre pasarà per ser la pitjor alcaldesa de Barcelona. A veure si deixa ja la poltrona i aconseguim salvar la ciutat en tots els aspectes que estem patint els ciutadans.

 • Montse

  Si. Molt . Exagerat . Visc al barri del Fort Pienc . Fa molta pudor i hi ha moltes escombraries . Tinc amics de fora de Bcn que també han notat aquesta canvi a pitjor . Diuen que fa molta pena fàstic i molta pudor de píxums

 • Joaquim Gibert Tarrago

  Els abres és una pena, no es poden des nose quan, estan arribant a una altura que donaran ombra als teulatsmolt aviat i hem de patir el pol·len tot l'any

 • Cervantes

  Visc a Ciutat Vella , abans del estiu va semblar que els carrers estaven millor, però ara tornant de vacances tornen a estar fets una verdadera merda, no sé si es veritat el que he sentit de que han renovat el contracte de neteja amb el tito Florentino (que també te collons ), però entre la merda de gos els carrers , els pixums , las papereres a "petar", les llaunes i ampolles deixades a qualsevol lloc, i las pintades que donen una sensació de degradació brutal... , ho sento per els que pensen que son artistes ... nois aneu a una escola d'art , i quan agüeu après torneu i feu un Banksy. Carrers afectats ... jo diria que tots , Baixa de Sant Pere , Verdaguer i Callis, Verge del Pilar, Monac , Alta de San Pere etc...., per cert les fonts del barri que tenen un valor històric també acostumant a estar fetes una desgracia . Gracies i salutacions.

 • Ea

  El barri d’Horta està gris. Carrers bruts, reciclatges plens. La ciutat no és el que era fa uns anys. Els hotels de BCN han enviat una carta de queixa a la Colau per això mateix. Masas colorins, boles de pedres, senyalitzacions de terrassas que ningú fa servir i poca neteja i coneixença del que és Barcelona. Marxeu ja de l’Ajuntamnet.

 • Isabel Olmos Pérez

  Doncs, fa pena.

 • olga

  El barrio del Carmelo está que da pena y asco. Calles sucias, llenas de excrementos y orines de perros. Contenedores llenos de basura ( dentro y fuera de los mismos). Todo esto conlleva malos olores. Faltan papeleras, he puesto reclamaciones al ayuntamiento y me responden que don suficientes cuando en ocasiones tengo que andar toda una calle entera y cruzar de acera para tirar la bolsita con cacas de mis perros. No hay suficiente limpieza con agua ( baldeos) de las aceras y pavimentos. Habría que concienciar más a los ciudadanos de que la limpieza es cosa de todos.

 • Ramona Borras Mañe

  Bcn està molt bruta i es per tots els barris,plena de pintades per tot arreu .Hi ha molt de incivisme .l' Ajuntament tindria que fer campanyes contra l'incivisme i posar un bon servei de recollida de badires i de netega.....amb fa molta pena veure el que s' està convertin bcn amb una ciutat tercer mundista. Aquest equip que hi ha el ayuntament començan per l' alcaldessa no es mereixen governar una ciutat com bcn(ahon diu badires volia dir basures)....

 • CArme

  Barcelona esta bruta i deixada, fa oena veure una ciutat una ciutat tan maca feta una pena. L’Eixample esta plena de bruticia, els jardins en general deixats, els forats om estan plantats els arbres plens D’herbotes. A part de la neteja deficient tenim a la gent que es sumament incivica, cal fer campanya d’educacio ciutadana.

 • CArme

  Barcelona esta bruta i deixada, fa oena veure una ciutat una ciutat tan maca feta una pena. L’Eixample esta plena de bruticia, els jardins en general deixats, els forats om estan plantats els arbres plens D’herbotes. A part de la neteja deficient tenim a la gent que es sumament incivica, cal fer campanya d’educacio ciutadana.

 • Alfredo Martin Arroyo

  Pla¢a Santa Madrona I voltants fan fastig, en realitat gairebe tot el poblé Sec I no parlem de Montjuic, al costat de la font mágica camoaments rodejats de llaunes, plastics pipis y heces tant humans com de besties El aixample, concretamente Carrer Sepulveda no hi ha mati que no tinguin que netejar el comerciants orins de gossos, inclus humans, papers, envoltorios, llaunes... Barcelona fa fastig

 • m isabel cases

  Una ciutat bruta, la falta de neteja, uns edificis plens de pintades els parks bruts i deixats les deixalles dels contenidors tens de trucar perquè no venen arecollir, on està ciutat moderna actual, perquè pinta el terra on primer es tindria de neteja , les bicicletes els patinets, que fan el que volen, a on es la Guàrdia Urbana .SRA COLAU Y EL SEUS REGIDORS NO TENEN NIVELL PER AQUESTA CIUTAT

 • VANESA PASTOR

  VISC AL BARRI DEL CARMEL, TOT MOLT BRUT, DEIXAT..

 • Sergio Castellote

  Desde fa un temps veig els carrers bruts, molt bruts, pipis de gossos, excrements, escombraries... El carrer fa pudor, sobretot a l'estiu. No es netegen els carrers i cada cop estan més bruts i fan més pudor. Recordo fa anys es veien camions de neteja, amb persones que escombraven i amb mangueras per passar-lis una aigúa. Ara, de tot el meu barri, el Poble Nou, això només és veu a La Rambla.

 • Núria

  La zona “verda” Av Josep tarradellas -Entença cada vegada està més deixada i bruta. A part de ser una zona on habitualment hi viuen sense sostre i hi ha algun local ocupat, el fet de no podar els arbustos que hi ha entre els edificis i el carrer, fa que a certes hores faci por passar per allà. Pel parc infantil i zona verda del carrer Gelabert, és habitual que durant el dia serveixi de traster per amagar els trastos. Una pena de ciutat...

 • Neus

  Així està el parc del costat de l’Escola Pare Manyanet (Jardins de Joaquim Ruyra) des d’abans de la pandèmia... deixadesa absoluta

 • Consol Cid Guinera

  Visc a l'Eixample esquerre concretament al carrer consell de cent i vull dir que el meu barri cada vegada està més brut i desastrat. He estat fora a l'estiu i al tornar encara l'he trobat pitjor. S'ha de fer alguna cosa ja!

 • Teresa

  Per descomptat que la zona on vivim de l'esquerra de l'Eixample està molt bruta i deixada. El sentiment d'abandonament és àmpliament compartit entre els veïns. I si toquem el tema de les terrasses el malestar és evident.

 • R,M

  L'antic eixample Esquerra desde villarroel fins Aribau i desde Floridablanca fins arago. Es una pena degradat per el turisme barat i els hostels. Les boreres están asqueroses brutes, amb llaunes i ampolles,gent dormían als bancs i pixams per tot arreu,smb la mala olor que ocasiona. Els containers están bruts i malmessos. Jo pago uns impostos molt alts per haver deeveure aixo cada día.....en uns anys s'agrabat aquesta degradació. On arribará?

 • Jordi

  Visc cantonada Casanova i Gran Via. Els contenidors de la brossa fan olor a pixum dels turistes de borratxera que surten per les nits, el terra està brut en tota la vorera desde la cantonada esmentada fins el carrer València. Hi han pintades, per tot arreu, llaunes de cervesa als racons de la granvia. L'hotel H10 Casanova permet que els seus clients tirin les burilles desde las habitacions al carrer. Conec el meu barri desde fa més de 40 anys, i ara està passant pels pitjors moments de brutícia i incivisme. El turisme de baix nivell cívic s'ha fet el protagonista de la zona, fet que fa que la situació hagi empitjorat. El preu dels impostos que paguem no és corresponen amb la netedat i civisme que li correspon al barri.

 • Jordi

  Visc cantonada Casanova i Gran Via. Els contenidors de la brossa fan olor a pixum dels turistes de borratxera que surten per les nits, el terra està brut en tota la vorera desde la cantonada esmentada fins el carrer València. Hi han pintades, per tot arreu, llaunes de cervesa als racons de la granvia. L'hotel H10 Casanova permet que els seus clients tirin les burilles desde las habitacions al carrer. Conec el meu barri desde fa més de 40 anys, i ara està passant pels pitjors moments de brutícia i incivisme. El turisme de baix nivell cívic s'ha fet el protagonista de la zona, fet que fa que la situació hagi empitjorat. El preu dels impostos que paguem no és corresponen amb la netedat i civisme que li correspon al barri.

 • Kinda

  M’entristeix veure l’evolució que ha patit Barcelona. Desde que va arribar la señora Colau (per nombrar-la de manera educada) Barcelona està en decadència. Barris i carrers plens de deixalles, bruts, pintades per tots costats (cosa que l’Ajuntament realiza amb diners públics)… pero no parlar de l’augment de la delincuencia. Fa por estar a Barcelona y cada vegada hi vindrà menys gent, menys estrangers, menys inversió, menys consum… En definitiva, fa pena.

 • Conxa

  Visc a l'esquerra de l'eixample de tota la vida (70) i mai havia vist tanta porqueria com ara. D'acord qué sembla que la gent s'hagi tornat bruta de cop i es normal quan veus que qui hauria de fer manteniment no ho fa i es gasten els nostres diners en pintures i blocs de formigó, doncs passe això. Quan anava a treballar abans de les 8 tots els carrers estàven acabats de regar. Els arbres els regaven i podaven. Ara no es fa res. Al davant de casa tinc un arbre que ja passa del 4rt pis, ara les branques de sota les que fan ombra no existeixen. I com no el regan busquen aigua del subsòl i aixequen les voreres. Es el que pasa al meu portal. De moment a partit la plaça de marbre però ja està aixequen el terra del vestibul

 • Victor Carbonell

  Al poblesec gran part dels contenidors estan rodejats de bosses d’escombraries per terra. Per ex a pl navas. Spart de faltar comtenidors o be torns de buidat, cal pisar vigilancia i multes als descerebrats (molts) que mslgrst pitser estar buit, deixen la nrossa sl terra. Hem avisat sjunt un munt de cops i inclus els mateixos empleats de bcnneta ens han animat a fer-ho, pero res de res. La foto reflexa una situacio habitual a tots els cont del poblesec. Aquesta es de Pl Navas smb Bobila.

 • TX

  En sant Andreu es vergonzo, bolsas de basura por la calle, ratas, colchones sin recoger. Las malas hiervas que parecen una selva. No se poda. Caen hojas que en junio parece otoño de las hojas del suelo. Huele mal! Huele a cloaca continuamente. No te apetece ni estar en una terraza si al lado hay una cloaca. Nunca nunca nunca en la vida Barcelona ha estado tan SUCIA.

 • Gil Jhon

  Barcelona està bruta, els carrers i clavegueres fan mala olor, carrers i parcs descuidats, bruts i amb pocs arbres i bancs bruts i trencats. Carrers bruts, deixalles per tot arreu, contenidors bruts i mala olor, contenidors plens i la gent deixa la brossa al carrer, terra enganxós, escocells brutsi sense arbres o arbres morts, la guàrdia urbana desapareguda, .....

 • Enric Bonmatí Guidonet

  Està més bruta i pudenta que mai! Visc a la frontera entre l’Eixample i Gràcia. Brossa al costat dels contenidors que estan a vessar i bruts. Olor a brutícia i orina, fems de gos. Escombraires fent feina amb una desgana absoluta i, per tant, no completa. I a sobre panots en molt mal estat que si ensopegues ja saps que et trobaràs. Un desastre! La Sra. Colau gestiona fatal.

 • Manel Garcia Garcia

  Desde fa un temps trobo que pwr una banda hi ha falta de neteja i per una altra, falta de civisme, per manca de la presència de cosos de seguretat pels carrers, ho noto molt al barri on visc, a El Carmel

 • Juanca

  Sempre havia estat orgullós de la meva ciutat i del meu barri, el Guinardó, però des de fa uns anys la trobo cada vegada més deixada. Només cal fer un tomb per qualsevol carrer i fixar-se com estan totes les voreres plenes de pixum de gossos, brutícia als voltants dels contenidors, parets plenes de pintades, arbrat i parcs descuidats.... I ara volen fer la recollida d"escombraries porta a porta... De qui és la culpa, des del meu punt de vista està repartit entre molta gent incívica que llencen les burilles al terra, que no recullen la caca de les seves mascotes o netegen el pipí però l' encarregat i responsable de posar ordre és l"Ajuntament i aquest no fa gaire cosa!!! El tema dels incívics dels patinets, dels botellots és un altre problema afegit que el govern municipal no controla. Esperem que aviat Barcelona torni a ser la bonica ciutat d'abans.

 • RAB2

  Nou Barris. Carrer Albert Einstein. A tocar de la Seu del Districte. Pateix les xacres ja denunciades de pixums i excrements de gossos i brutícia llençada per persones incíviques, però vull referir-me un altre versió de la manca de civisme que provoca la contaminació sorollosa del lladrar dels gossos, deixats al seu aire. L proliferació de gossos en els últims mesos és abrumadora; actualment hi ha moltes persones que surten amb fins a quatre gossos, res a dir si els mantinguessin tranquils, però sembla que el responsable se sent més realitzat si els seus animals són més valents i cridaners que els dels altres. I el que és pitjor, quan els exciten perqué encara cridin més i els inciten a llençar-se l'aigua de l'estany del parc, arrossegant altres gossos que incrementen l'enrenou. La contaminació acústica, a tothora, en aquest indret és insoportable pels veïns de la vora, que no podem treballar, descansar, llegir o dormir. Ben a prop s'ha construït un espai per a gossos , però no l'utilitzen els incívics als quals ens referim. La Guardia Urbana es trova a uns 100mts de l'estany i malgrat haver anat a comunicar la infracció de llençar els gossos a l'aigua, no ha admès la denuncia

 • rosa maria Mares

  El terra de la ronda Sant Pau esta molt brut. Potser caldria demanar als amos dels restaurants i botigues, que netegessin la part de la seva vorera.... com es feia abans.

 • Natàlia

  Antiga Esquerra de l"Eixample. Munts de fulles seques per tot arreu, contenidors de reciclatge plens a vessar amb muntanyes de cartrons, i tota mena de porqueria al seu voltant, cantonades plenes d'artefactes: pilones de formigó ronyoses, tanques metàl.liques per terra, contenidors fora de lloc... Un desastre i una vergonya, cada vegada que surto al carrer agafo una enrabiada.

 • Àngels Segura Beneït

  Barcelona està brutíssima i deixada. Fa pena !!!!, el mobiliari no diguem !!!!. La Sra.Colau un 0. Espero un canvi d'alcalde en positiu !!!

 • Margarita Moré Mestres

  Barcelona cada dia està més bruta però també vull dir que els arbres de la avda. Paral·lel fa al menys quatre anys que no es poden. Si un dia fe una gota freda de vent i pluja, hi ha el perill que moltes branques que cada vegada són més altes es trenquin i pugui causar danys personals a la gent que pugui passar en aquell moment a part cotxes aparcats a les voreres.

 • eldan

  És lamentable, està tot brut i amb pixats i lo pitjor és que ens estem acostumant i la gent va a més, un ja no cuida allò que veu descuidat i decadent. Això és la asquerositat que ha votat el poble (no jo). Cada dia em sento menys de Barcelona i estic molt decepcionat amb tot el que pasa, sembla que visquem en un altre país ;( En general el nivell de tots plegats és molt baix. Si votes merda, tens merda. Lo pitjor és que sembla que tornaran a gunayar els mateixos, és incomprensible!

 • Anna

  Barcelona s'ha enlletgit en els darrers anys. Manca de cura de les plantes rodaleres i de les zones enjardinades, newjerseis arreu, coloraines a l'asfalt contravenint qualsevol normativa de trànsit, papereres escasses i plenes. No és acollidora, amable. Caldrà tornar a fer la campanya "Barcelona, posa't maca"

 • Montse García Campos

  La zona de Glòries en especial l'Auditori està deixada i bruta. Hi hem vist rates i també hem pogut observar que absolutament totes les persianes dels comerços estan plenes de grafitis. Les obres del túnel de Glòries s'estan fent interminables i hi ha zones absolutament abandonades.

 • Laura Arriaga

  Barcelona està cada dia més bruta i més deixada! És impossible anar al gòtic o el raval amb sandàlies perquè fa fàstic caminar per allà amb els sabates que no siguin tancades. Els parcs de Montjuïc fan pena de lo deixats que estan, no arreglen mais la vegetació. A més, no passa una setmana sense Trobar-me algun home pixant als contenidors, aquest comportament no és sancionable?

 • albert

  soc veí seu, almenys se li ha de reconèixer a l'alcaldessa que la brutícia li importa ben poc perque el nostre carrer fa pena

 • Miquel Burgell

  Barcelona és una ciutat decadent, bruta, desendraçada i xavacana. Una ciutat paradís del grafit i la disbauxa gràcies a la permissivitat de l’Ajuntament de Barcelona. L’història posarà al seu lloc Ada Colau, com una de les pitjors alcaldesses de Barcelona.

 • Rosa

  Soc treballadora de l hospital del Mar. Tota la zona d oci dels voltants esta molt bruta. Es veritat que hi ha ciutadans poc cuidadosos i tambe turisme de borratxera, però com que això ja se sap o bè s augmenta el numero de treballadors de neteja o tenim una ciutat bruta i deixada. I no es l unica zona que esta bruta!!!!

 • José

  Trabajo en la montaña de Montjuic y las ratas circulan a sus anchas como por ejemplo delante del MNAC cualquier noche !!!

 • José

  Y otra cosa cualquier fin de semana alrededor del MNAC botellones sin control hasta las 08:00 sin que pase ni un coche de los Mossos o guardia urbana aunque se les avise lo sabemos por experiencia propia !!!

 • Elvira

  Ada Colau transforma tota Barcelona en un suburbi . Fins quan?? Els carrers no es netejen, la brossa acumulada no es recull . Anar per el carrer a peu és un risc i la alguns usuaris de patinets i bicicletes s’han acostumat a no respectar els altres vianants. Veins que no poden descansar per el desprdre i sorolls de les moltes terrasses de bars i restaurants….. etcColau , fes un favor als ciutadans , dimiteix!!!

 • Mercè Andechaga Villahermosa

  Soc del Born ,es una vergonya com estan tots els carrers,ames fa anys que nia la meitat de papareras.i tenen la barra de dir q la gent es bruta.

 • Jordi Navarro

  El que veig als carrers del meu barri, el poblenou, no ho havia viscut mai. Crec que falta molta pedagogia i un servei de neteja més efectiu i estratègic.

 • Aurora

  Al carrer Marina la brossa no hi cap a les escombraries. Fa pudor a pixum de gos i el parc Pablo Neruda comença a semblar un solar abandonat

 • Antic Rist

  Barcelona gràcies a les polítiques benevolents de l’Ajuntament de torn s’ha convertit en un reclam per tota la púrria. Abans Barcelona era una capital de la cultura ara és un mostrari de Robatoris, immigrants dels que no vénen a treballar, gentussa, guiris de turisme de borratxera i brutícia. Visc a Gràcia i només cal veure com està el descampat on abans hi havia el mercat de l’Abaceria. Ara sembla una pel•lícula de la Disney on els protagonistes són les rates, escarbats i els coloms. Això més els menas que van fotent estrabades a les cadenetes d’or de les iaies. Mai havia vist Barcelona així i des de que hi ha la Colau tinc ganes de tocar el dos. Aquest ajuntament de gossos flauta ens volen en bicicleta, vegans i envoltats de merda.

 • M Mercè Quer Montull

  Aquest dimarts 14 de setembre a les 11h, amb el meu marit hem anat a fer una visita guiada al recinte de l'antic Hospital de la Sant Creu i S. Pau i podem constatar que està molt brut, escultures pintades, restes de menjar, llaunes , la gent que hi viu fent fent les seves necessitats ... Pensem que és un dels llocs medievals de la ciutat, amb més història médica i científica i s'hauria de mantenir net i cuidat. Cal tenir cura del patrimoni . La Plaça de S.Agustí sense contenedors grocs, blaus, verds, marró. El gris estava ple i amb moltes deixalles per terra. Els bans de la plaça no t'hi pots sseure, estan plens de cagades de coloms o altres aus. Sí, creiem que Barcelona està més bruta i que la seva imatge cada dia que passa, està més deteriorada. Demanem a les autoritats competens que hi posin remei. Barcelona és una gran ciutat europea i cal cuidar-la i conservar-la, per la gent que hi viu i per la gent que la visita.

 • Pau Sòria

  A Gràcia cada cop fa més pudor. L’augment de GOSSOS entre la població es fa notar. La majoria de propietaris tenen el bon hàbit de tirar una mica d’aigua i recollir els excrements. No obstant aquestes pràctiques són del tot insuficients per anul·lar les pudors, llapissades al terra i degradació del mobiliari de la ciutat. Els que no tenim animals tenim dret a viure sense haver d’esquivar mines constantment. I la gent que va en cadira de rodes (com la meva filla) estaria bé que pogués entrar a casa sense haver de netejar les rodes. Amb tants animals potser ens hem de començar a plantejar que facin les necessitats al mateix lloc que els seus amos.

 • Marc

  El parc de l’Espanya Industrial fa pena veure’l...està tot ple de pintades, escombreries i mobiliari trencat.

 • Maria J Portella Moll

  Barcelona darrerament fa llàstima. Molts carrers fan pudor perquè no reguen ni hi passen amb les màquines. Mentre la gent tingui gossos que hi pixen i hi caguen, els carrers necessiten ser regats i netejats. I els escombriaires sovint només escombren les fulles del arbres (que s'aixequen sense problema) però deixen altres residus a les voreres.

 • Teresa Mombrú

  Sííí, Barcelona está mol bruta, deixada trista i sensa encant, jo he perdut aquella Barcelona de la que estava orgullosa Ara es una desconeguda plena de ratllas , colors i blocs de ciment Adios a la Barceloa que vaig neixa i que mai més veure

 • medici 27

  Gràcia. Gràcia està PORCA. Però que molt i molt porca. Els serveis de neteja no s'hi esmercen gaire. Haurien de passar amb més freqüència, netejar millor. La urbana hauria de multar els incívics que s'orinen a les cantonades, els que deixen la brossa per terra i qualsevol que no segueixi les mínimes normes de convivència.

 • Mercè

  Bon dia, vaig en cadira de rodes i la veritat es que hi ha molt que desitjar, des-de que no puc accedir als contenidors de la brossa fins que les aceres estan fetes una pena de brutes, en aquest moments no tinc fotis( una pena), però us asseguro que es difícil tornar a casa sense que hagi tingut un petit o gran problema per la manca de neteja i també ho he de dir de L’incivisme de la gent.

 • M22

  Fa molta pena, està bruta, deixada, amb carrers pintats i ‘bolardos’ que fan que sàpigues per on has d’anar. Amb gent cada dia més mal educada, si fas botellot, recull la merda!

 • Ecopijos al camp

  Us explicaré un truc comprovat perquè l’ajuntament us pinti la façana. Està tot ple de guarrus que es dediquen a guixar les parets. A Gràcia els últims han estat els ninis del casal 3 lliris, una colla de fills de papa que tenien montada una disco rave 7 dies a la setmana i 24h al dia a l’antiga comissaria de Lesseps. Els han fet fora i han omplert el barri de pintades. Ningú ho neteja. Solució: si us pinten o grafitegen la façana o persiana feu-hi vosaltres una pintada a sobre que digui FORA COLAU, ChalADA COLAU o COLAU P*TA. Al dia següent tindreu una brigada de l’Ajuntament netejant-la. Regrafitem els barris insultant a l’alcaldessa boja ja veureu com s’esforçaran els serveis de neteja.

 • Ecopijos al camp

  Us explicaré un truc comprovat perquè l’ajuntament us pinti la façana. Està tot ple de guarrus que es dediquen a guixar les parets. A Gràcia els últims han estat els ninis del casal 3 lliris, una colla de fills de papa que tenien montada una disco rave 7 dies a la setmana i 24h al dia a l’antiga comissaria de Lesseps. Els han fet fora i han omplert el barri de pintades. Ningú ho neteja. Solució: si us pinten o grafitegen la façana o persiana feu-hi vosaltres una pintada a sobre que digui FORA COLAU, ChalADA COLAU o COLAU P*TA. Al dia següent tindreu una brigada de l’Ajuntament netejant-la. Regrafitem els barris insultant a l’alcaldessa boja ja veureu com s’esforçaran els serveis de neteja.

 • Elena

  Barcelona està bruta i deixada des de fa temps. L'Ajuntament l' ha descuidada, fa poca neteja i treu contenidors de brossa i de reciclatge d' allà on eren. Visc a Horta on hi ha un gran nombre de població de gent gran que es troben que han d' anar a llençar les escombreries a més de tres o quatre carrers de casa seva. L' incivisme de la gent ee totes les edats, no ajuda, perquè molts van a lo fàcil i les deixen a les papereres o pitjor encara a qualsevol lloc del carrer. Cal pensar solucions!!

 • Ramon Tenas Briansó

  No visc a la ciutat, però cada vegada que hi vaig per veure amics, metges, etc. la trovo més deteriorada. Está mólt bruta i deixada, i no diguem de l,ocupació de les calçades amb aquests grans blocs de ciment per posar taules de bars i restaurants.

 • Jaime Morales Mas

  Tots els comentaris, de una manera o altre tenen raó, peró...... ¿on es la guardia urbana?.....PASEJAN EN COTXE PER BARCELONA, .....eu vist algún AGENT pel barri?....JO MAI....(visc al baix Guinardó). El regidor actual de la Guardia Urbana es un politic "rovellat", es un funcionari obsolet....(tota la vida en la administració passan d'un cárrec a altre.....i cobran per suposat) El servei de neteja contractat no se de qui depen....peró cal veure con treballen (?)....en pregunto si ja algú vigila la "calitat" (?) I podría afeguir etc...etc...i ompliría moltes págines. La Sra. Alcaldesa es un polític SEGRESTAT PER LA BUROCRACIA I EL PROTAGONISME DELS PARTITS

 • Prudenciana

  Sants: Ahir al pg Sant Antoni veiem còrrer els escarabats per la vorera, al carrer Gayarre els nens fan gimcana per poder arribar a l'escola entre pixums i obres amb /sense llicència...carretera Sants i Creu Coberta fan pena amb totes les voreres brutes; a trams per a totes les fruiteries sense portes que deixen la fruita podrida a la vorera i l'ocupen amb les seves caixes buides o plenes el pas dels vianants...els quioscs antics de premsa de l'AJ, tancats fa décades, hi nien rates i altres; a més de tota l'olor de 'fritanga' pels plats preparats amb forns de cocció d'empanadilles que ens han envaït, sense portes ni extracció de fums...sembla que ningú de l'Ajuntament/Dte Sants passegi per la carretera o controli res!... quin relaxament que hi ha per a segons què... ara si, davant de l'Institut Esc Arts inacabat, ja fa temps que hi ha les boles de ciment i la calçada pintada de teletubis. Els Coloms morts que es passen dies esventrats al terra, marginals buidant i barrejant la brossa q tu et molestes a reciclar o deixant-la esparracada al mig del pas... a Sants, com a la resta de Barcelona han deixat de banda al ciutadà que hi viu i hi treballa. Ja sabem a qui no hem de votar, oi?

 • Trucha prisionera

  Si, Barcelona està molt bruta, la població augmenta, també els gossos, els picnics, els botellots, pixums, cagades, i la neteja de la ciutat no es potencia. Una pena: sento vergonya i impotencia per la decadencia de la meva ciutat, no la reconec.

 • Esteve Alfaras

  Barcelona està el que en català en diem deixada que vol dir bruta, mancada de manteniment. I ho està per voluntat de l’Ajuntament i i la manca d’oposició

 • Ana Fraga

  Visc al carrer Berguedà amb travessera de les Corts. Tot just aquests dies estàn canviant les voreres, pero ja es veuen novament tot de pipis de gossos. Ja avans eren uns carrers tot plens d orins, pero és clar, sobta mès quan tot just estàn canviant les voreres que es veuen totes clares i resten els pipís dels gossos com a taques d oli. Tambè sòc propietaria d un local a l Avinguda Meridiana 534 /carrer Bartrina i venen a netejar aquell tros d carrer 1 cop cada 3-4 mesos i a mes ara està tot ple de verd que no venen a tallar el q fa que es vegin tot de rates per aquella zona..

 • Sergi Llaveria Beltran

  Lo que no pot ser és que ara el ajuntament, en ple estiu no rentin els containers, sense parlar de que no venen a rentar el carrer fa dos setmanes

 • Anna Violeta

  Barcelona no està més bruta! Estic farta de la demagogia i de la campanya de trinxar la Colau.

 • Alejandro Monroy

  Esta mes bruta que mai , el incivisme es preocupant ,dir que es tercermundista es poc, si els ciutadans no son civics ,unica solució ,multas. barri de Sagrada Famila ,zona verda cotxes aparcats messos sense tocar,impossible netegar.

 • Jamvaz

  Visc a l'Eixample amb soroll i transit desbordant. El barri no esta net pero temo q la nova operativa de recollida porta porta ens portara a una ciutat plena d'escombraries a les aceres. Colau no estima Barcelona. No no dona servei als ciutadans. Si esta mes temps com alcadesa viurem en un lloc pler de rates i una ciutat lletja. Creia q l'ajuntament de Barcelona tenia superhabit. A que dedica els diners? Un entornet es vital per la convivència en una ciutat amb densitat de poblacio tan alta.

 • Rosa M. Granés

  Les cantonades de l'Eixample, el millor invent del món per poder fer càrrega i descàrrega amb rapidesa i facilitat, estan sent envaïdes per blocs de formigó pintats de groc que, a més de complicar la vida als veïns i usuaris, són, estèticament, horribles. Els camions i furgonetes no poden fer la seva feina i es crea un caos i un soroll monumentals, cada dia feiner.

 • Manel Espinàs Pinyol

  Barcelona està mes bruta, i les solucions serien millorar la neteja, educar a la ciutadania i sancionar a qui embruta. Si l'Ajuntament no fa les tres coses, millor que dimiteixi. Que n'aprenguin de com es van reduir els accidents de trànsit: millora de les infraestructures i vehicles, educació i sancions.

 • Roser

  Si, Gràcia està més brut que abans. Sobretot de excrements de gos i llaunes de cervesa o gots de cubates. La brutícia és per incivisme, no perquè l'ajuntament netegi poc o malament. Sí que he notat certa deixadesa d'alguns jardins com els matolls de passeig de sant joan que de tant crescuts envaeixen el carril bici. No recordo que passés això abans.

 • Miriam Esteban

  Dilluns 13 vam retornar a Barcelona i vam quedar parats de la mala olor i la bruticia que vam trobar. El nostre barri(Sagrada Familia) fa molt mesos que han deixat de netejar voreres cosa que és imprescindible per la densitat del barri i la quantitat de gossos que hi viuen. Parc i jardins podria utilitzar la recaptació extra de la zona blava ( 14-16h) per contractar a gent per rentar els carrers. Estan fastigosso, plastics, papers i fulles es queden enganxats als pixums. I es clar, que la gent sigui taaant marrana no ajuda gens….

 • Rosa Martinez

  Cada vegada més bruta, més deixada. En lloc de posar més contenidors disminueixen. Degradada i desmillorada cada cop és més difícil estar orgullós de ser de Barcelona, donen ganes de fugir.

 • Victòria

  Per desgràcia és un fet que Barcelona cada dia que passa més bruta està. Nomes cal passejar una mica per adonar-se. Servei de recollida insuficient i manca de neteja a les voreres. Al carrer descartes entre muntaner i tavern sembla la deixalleria municipal del barri de Sant Gervasi, és tercermundista. No entenc quins criteris utilitzen per ubicar 5 contenidors junts (plastic, paper, vidre, rebuig, orgànic) i que no rotin anualment d'ubicació. La bruticia genera insalubritat mala olor i atreu animalets diferents. No passen aigua a pressió als contenidors ni al voltant ni tampoc a les voreres. Una imatge de ciutat deixada. Més pressupost municipal per deixar bcn més neta i no retallar aquesta partida presupostaria. Queda molt per apendre als actuals governants municipals de les gestions sobre neteja dels seus antecesors. Poseu-se les piles i carrers nets i salubres i recuperem la ciutat que sempre havia estar Bcn.

 • Oscar Benito

  És la pitxo en mols anys, es una ciutat què a perdut el treball què sa fet durant molt temps per conseguir un prestigi internacional

 • Gatvell

  Crec que, malgrat les mancances que es piden imputar a l'ajuntament, el principal problema és la falta de civisme de molta, molta gent. Crec que un gruix important d'habitants de la ciutat no respecten l'espai públic.

 • Josepmaria

  Entenc que Ciutat Vella és un districte complex d'administrar però he tornat a veure rates al carrer i veient com tiren les escombraries al costat del meu local...no puc imaginar com serà "el nou sistema" de recollida...(la foto es al carrer de la Cera)

 • Solfa45

  Caos , bruticia, desordre, inseguritat ...aquesta es la Barcelona en la q.estem vivint. Bruts i abandonats estan els parcs infantils amb les "zones ajardinades" descuidades i alguna q.altre rata . Els peatons hem d anar vigilant per que tenim el perill de q.ens investeixi un patinet o una bici a tota velocitat circulant per las aceres. Els gossos es fan.les seves necessitats alla on els hi va be i.els pipicans estan buits. Han invadit el carrer amb unes cutres separacions per ampliar el espai de bars i baretos. No hi ha cap sensibilitat per tindre cura de una ciutat ,q.havia sigut model de civisme i ordre. Barcelona te un encant es.bonica en si mateixa. Els q.l estimem no volem aquesta degeneracio q.ha sofert. Tenim un Ajuntament q.passa de tot i una alcaldessa ...... SRA COLAU: PLORANT NO S ARREGLAN LES COSES.

 • Xavier Llor

  Feia mes d’any I mig q no venia a Barcelona. He trobat Barcelona bruta I descuidada pero sobretot els jardins en estat penós.

 • Antoni Campins

  Barcelona no està tan sols bruta sino que fa pudor quan fa humitat , degut als pixums de la munió de gossos( i algunes persones) que ens acompanyen. Tot és plè de grafittis, fins i tot algun monument significatiu. Un element más de la bruticia que inunda la nostra pobre ciutat son les andròmines ideades pel present equip minicipal,: blocs de formigó, barres de diversos materials, valles al voltant de les terrasses dels bars, marcadors dels carrils bici, plaques disuasòries que han enganxat al ben mig de ls carrers, fan que la ciutat sigui caòtica i intransitable. El transport públic i les seves estacions son un altre bon exemple de la bruticia i el deteriorament en el que ha caigut la ciutat. Jo abans em sentia orgullòs de dir que ra de Barcelona, sobretot al extranger, però ara em fa vergonya.

 • Umbert Saigí

  És una situació constant des que la Sra. Colau és alcaldessa de la ciutat de Barcelona. La ciutat està molt bruta i descuidada; és una situació insoportable. Deixant a banda l’incivisme que sembla ja inevitable de molts ciutadans -es fa necessari una activitat inspectora i sancionadora superior-, la situació que patim des de fa anys ja és insoportable. La higiene i la neteja són un pruis essencial abans de començar a parlar de qualsevol altre qüestió, és la lliçó número 1; primer neteja i ordre, i a partir d’aquí construim. Amb aquest consistori sempre ha ocurregut el contrari, primer brutícia i desordre, i a partir d’aquí propaganda. És d’una irresponsabilitat absoluta, “delictiu”. Jo visc al barri de les Corts, Pedralbes, i la neteja municipal és massa poc freqüent e ineficaç. Un desastre.

 • Isabel Pares

  Barcelona està molt més bruta i deixada que mai. I l’incivisme campa arreu també més que mai.Es una vergonya l’alcaldessa que tenim

 • Pia Sánchez

  A la zona de Torrellobeta mai hi ha hagut tanta brutícia com en els darrers anys. La nefasta gestió de la Sra. Colau ha empitjorat tot el barri. Lamentable!

 • JuliB

  Tot Barcelona és molt bruta, sobretot els barris més populars. Els serveis de neteja no funcionen tan bé com abans, però la gent en general es més bruta i descuidada amb lo públic. Un cas claríssim de manca de civisme. Per cert, les quantitats de defecacions de gos al terra són inassumibles.

 • Manel papandreu

  Paguem dos impostos al rebut de l'aigua, residuos municipals i tractament de residuos, més de 34 € al mes, multiplicat pels tots els pisos de Barcelona, una bona quantitat, i que es fa amb aquests diners, Barcelona ara està molt pitjor i més bruta que abans dels nous impostos. Perquè més impostos i meins serveis Sra. Alcaldesa?

 • Elena

  L’estat actual de Barcelona es el resultat d’un cocktail explosiu,fet amb uns ingredients infalibles: 1- una manca de prioritat de l’ajuntament en tenir la ciutat neta al nivell necessari, no invertir.hi els recurssos necessaris per gestionar amb anticipacio i amb visio. 2. Una manca d gestio politica per fomentar , inculcar i educar en el civisme comu cap a les persones i la ciutat i al inreves. 3. Una permisivitat absoluta en confondre les llibertats i la tolerancia amb el respecte i les obligacions al be i a la propietat de tots i a la privada. I per posar exemples nomes cal caminar per qualsevol carrer a qualsevol moment del dia, contenidors plens sense buidar, papereres cremades , han tret els contenidors de deixalles al punt verd i tot es queda al carrer, restes dels “botellons” a qualsevol plaça, raco, carrer , botelles, llaunes, vidres, plastics., vomitats…Persones fent les seves necessitats al carrer sense cap vergonya ni respecte. Els coloms bruts i malalts son un exces de poblacio incontrolada i provocant bruticia, rates per el carrer i als parcs,

 • Lydia

  La imatge general que m’ofereix Barcelona és de brutícia, deixadesa, amb molta pudor, pintades arreu i ocupació dels espais sense respecte, deteriorament del mobiliari urbà, poca cura de la vegetació, campaments urbans(tema trist i complex però el qual cal abordar des de les administracions) La responsabilitat és compartida, per una banda l’incivisme i la irresponsabilitat de la gent i per una altra la neteja insuficient, la manca de manteniment i cura dels espais per part de l’Ajuntament. Un entorn poc cuidat i brut costa més de respectar. Valguin com exemple els contenidors d’escombraries i els seus voltants. O el barri de la Vila Olímpica, sense oblidar molts altres, que no rep una neteja i cura i manteniment proporcional al volum de persones que hi transiten sobretot a la zona litoral, amb espais deteriorats. Sembla una mica un campi qui pugui amb excés de permissivitat, atès el fet de confondre llibertat amb individualisme i manca de responsabilitat. Tot plegat em transmet una certa imatge decadent, ara mateix no sé que és Barcelona ni cap a on va i crec q no tot ha estat per la pandèmia. Aquesta és la idea de la nostra ciutat que tant s’ha volgut vendre i promocionar?

 • Joan Arumí Cebrián

  Nomes cal passejar pels voltants i pel propi Parc de la Ciutadella. Els jardins del passeig Pujades i la continuació d'aquest, el Carrer Pujades, fan pena. La cantonada del Passeig de Pujades amb el Passeig Picasso, cantó muntanya a la cantonada de la Escola Superior de Comerç Internacional fa una pudor de pixum fastigosa perquè hom es pixa als contenidors de deixalles. No es cuiden les zones verdes com cal i els carrers estan bruts. Això si. a la part alta de la ciutat, tot això no es nota tant, no sé perquè será....

 • MARC R

  La ciutat mai ha estat tan bruta. No es netejen els carrers com abancs, no s han podat els arbres, es deixa creixer matolls a tot arreu, no es persegueix els que rebusquen en els contenedors i deixen tota la basura pel terra, els parcs són bruts i estan deixats, hi ha zones amb rates, i altres amb uns bitxos que cauen dels arbres, Montjuic es una selva. Si presentes una queixa és cert que venen però el ciutadà ha de fer d´auditor dels serveis municipals?

 • Natalia Foguet

  Em desplaço caminant. Amb això vull dir que em moc per molts barris, i puc parlar no només d'on visc, amb criteri. I si, la brutícia i els bruts i brutes són arreu. Ja sigui contenidors bruts, carrers pudents, excrements de gossos a les voreres i a les portes de les cases, i humans -que també- escombraries a qualsevol lloc. Moltes vegades, opto per caminar pel mig del carrer, pel lloc dels cotxes, -si, com llegiu- perquè està més net que la vorera, tal qual! I si alguna vegada he sortit de casa i he vist que algú deixa que el seu gos es pixi a la porta i li he demanat que per favor canvi aquest hàbit o porti aigua per contrarrestar brutícia que deixa a casa dels altres i pudor, n'he sortit escaldada perquè reps insults com si vulguessis sacrificar l'animal, que és qui em fa pena, els pobres animals, que han de soportar conviure amb persones brutes i que no entenen que també els gossos han d' educar-se per a la convivència ciutadana. Cuidar l'espai comú és un treball, i en interès, de la ciutadania. Però quan l'educació falta, no és cosa dels governants posar-hi remei? Tant fàcil que és cobrar impostos, posar multes? I en canvi, ¿qué passa amb tenir neta la ciutat?

 • Marti Ruiz

  Els barris de muntanya estan molt deixats, ha les brigades de neteja se'ls han eliminat hores de treball

 • Julià Martinez Barceló

  Si veniu a fer un tomb per Badalona ,encara trobareu néta Barcelona. L incivisme s'ha convertit en una plaga.

 • Est

  Bruta no GUARRAAAAAA

 • Marta

  Horta. Els carrers estan plens de pipis i cacas de gos. Els voltants dels contenidors fan pena i pudor. Els parcs infantils bruta i plens de vidres

 • Rosa María ripoll

  Bruta no brutisima i molt descuidada es veu una ciutat farida i malalta, molta pena.

 • Barcelonina

  Barcelona està bruta i degradada Cada cop hi ha més gent que viuen de remenar entre la brutícia i buscar als contenidors.Treuen les coses de dins per sel.leccionar el que volen i després deixen fora lo altre.N hi ha centenars i aixø fa que la imatge de la ciutat sigui nefasta.Del tercer món.Ens hem acostumat tant a la imatge de mils de persones amb carros agafant coses dels contenidors que creiem que és normal. Aquest any hem anat de vacances per Asturies.No n hi havia cap.Oviedo una ciutat neta sense cap paper al terra.Quina enveja.! La bruticia porta bruticia i a una ciutat on es deixa fer tot sense control es degrada rapidament. Esperem que amb un altre govern hi hagi ordre.

 • María Moncun

  Visc al Guinardó..puc assegurar que cada any està pitjor. La 'Avinguda Mare de Déu de Montserrat fa fàstic entre papers i llaunes per el terra. Caca de gos. I el pitjor és el parc del nen de la rutlla,un espai preciós que té taules per fer picnic i la gent fan el pícnic i deuen pensar que la resta tenim que recollir la seva brossa.

 • Brufol

  No solament està bruta, sinó que l'Ajuntament de la sra. Colau transforma la ciutat en un suburbi. El que ha fet a l'Eixample és un atemptat greu a Barcelona. Suspens total als Comuns i l'omissió i silenci de l'oposició. Dimissió immediata de la Colau abans no continuï perpretant més disbarats. Costarà molt revertir la situació i q. Barcelona recuperi la seva lluentor i el seu prestigi. Barcelona és cap i casal de Catalunya, frau Colau ho ignora, per ignorància i per botiflera.

 • Helena Nito Delmas

  Barcelona i Catalunya en general cada dia estan mes brutes. Hi ha bruticia que fa mesos que esta al mateix lloc... Tenim uns politics o uns tecnics que son una colla d'inutils (pero cobren pasta gansa). Tan dificil es gestionar la neteja dels espais?

 • Guillem Ciutadella

  Es normal que un govern d'okupes ho destrosin tot i ho tingin brut. Només els interesen les comissions que deuen de cobrar per els canvis de poroveidors, i per deswtroçar la ciutat.

 • Dolça de Provença

  Terrasses al costat dels contenidors. Trista imatge. Barcelona on bas...

 • Eric Brena

  La Ciutat en general està més bruta I degradada. El Putxet i Gràcia estan plens de cases/locals ocupats per romanesos. Remenen diàriament els contenidors, deixant deixalles i brutícia . La inseguretat és evident a molts barris, només cal anar al Raval, Born o Barceloneta per la tarda/nit. El paviment de molts carrers està malament, encara hi ha molts rastres del paviment cremat a la manifestació de fa 1 any, increïble! Sra Colau i companyia, passegin més per la Ciutat i veuran el que comento.

 • Angela Hernández

  I tant que està més bruta i deixada en general. Aquests darrers anys són els pitjors

 • Eric Brena

  El Govern Munipal del NO. Quina pena, s’han carregat la Barcelona dels últims 25 anys. Sra Colau i companyia, passegin per tots els barris, de dia i de nit i ho veuran. Encara hi ha rastres al paviment cremat d’alguns carrers del centre, fruit de manifestacions de fa 1 any!!! El Putxet i Gracia estan plens de cases/locals ocupats il·legalment per la màfia romanesa, remenen els contenidors tot el dia, deixant brutícia al seu pas. On viuen il·legalment, No compleixen cap norma de seguretat, ni per ells ni pels veïns. Sra Colau, tot el que BCN va canviar des de les olimpíades us ho esteu carregant. Madrid ens està passant la ma per la cara, quina pena!!!

 • Montse

  Esta mes bruta, es mes insegura, i meíns intransitable tan per cotxes com per peatons que mai, per no parla de la porqueria que ha fet pintat carres i posant vallas grogas per ampliar terrassa "HORRORÓS" aquest Ajuntament amb la tipa que lo okupa está enfonsant BARCELONA, una ciutat que era europea i cosmopolita la està destrossant i sembla que està molt orgullosa de la seva obra

 • Ivete

  Barri de Camp de l'Arpa molt brut. Contenidors de reciclatge sempre plens i tot de brossa per fora. Molta pudor i no netejen amb aigua més que un cop cada 4 mesos com a mínim. Carrers estrets que estan plens de brossa, mobles els dies que no toca.

 • Montse

  Vivo en Chile. Por los ultimos 10 años voy y vengo y es tan triste ver a Barcelona hecha un basurero. Sin identidad, sin crecimiento, insalubre por donde se le vea y además todo tan caro por la cantidad de impuestos a pagar. Han cooptado todas las libertades posibles y además se dan el lujo de tener la ciudad sucia, llena de ratas, maloliente como nunca. El turismo que llega es cada vez de peor calidad, ya que Barcelona no tiene mas que ofrecer que lo que se hizo hace ya mas de 100 años. Han matado la música en vivo, el ocio nocturno ya es nada mas que el botellon de la playa. Aquí ya no se puede vivir. Vivo hace años en un.país de esos que llaman tercermundistas, y allí se está mucho mejor. Allí puedo currar si quiero y mejorar mi vida, puedo emprender un negocio sin ser millonaria, allí se recoje la basura. Allí (aún) me siento libre y en una ciudad que quiere crecer. Volver a vivir en Barcelona es algo que ya no me planteo. Mala calidad de vida a un precio elevadísimo. Un dererioro que se nota en cada 1 o 2 años que vengo. Es muy triste. No sé hasta cuándo seguirán con las barrabasadas! Saludos

 • Rita

  Barcelona està bruta, deixada i fa pudor. Barcelona supura i no s'hi posa remei. Els equips de neteja no estan supervisats, i la feina es fa molt mal feta. Restes de bruticia que es queden al voral, escocells amb borilles que no es recullen, papereres plenes a vessar. Els contractes milionaris amb les empreses que guanyen concursos i malpaguen els seus treballadors són diners malgastats. Qui pensa? - Escocells spbrepassats de verd que puja i puja, verd que s'escampa cap al paviment i el fa malbé, i que llavors provoca esquerdes, que provoquen caigudes , que provoquen algun peu trencat (el meu) - Escales tercermundistes i perilloses (terra esquerdada i amb solcs; graons de fusta trencada) p.e.al costat de les tanques de colors del Poble Espanyol per on es desvia als vianants - Bancs a costat d'un arbre que a l'hivern no té fulla, i que a l'estiu fa ombra cap a una altra banda i no damunt del banc que queda a ple sol. - Blocs de ciment al capdavall d'un pendent que cada vegada que plou són incapaços de retenir la terra que baixa esllavissada i s'escampa per tota la vorera i el carrer. -" Espais buits" amb gronxadors: abandonats , plens de porqueria i gossos perillosos.

 • Rita

  Barcelona està bruta, deixada i fa pudor. Barcelona supura i no s'hi posa remei. Els equips de neteja no estan supervisats, i la feina es fa molt mal feta. Restes de bruticia que es queden al voral, escocells amb borilles que no es recullen, papereres plenes a vessar. Els contractes milionaris amb les empreses que guanyen concursos i malpaguen els seus treballadors són diners malgastats. Qui pensa? - Escocells spbrepassats de verd que puja i puja, verd que s'escampa cap al paviment i el fa malbé, i que llavors provoca esquerdes, que provoquen caigudes , que provoquen algun peu trencat (el meu) - Escales tercermundistes i perilloses (terra esquerdada i amb solcs; graons de fusta trencada) p.e.al costat de les tanques de colors del Poble Espanyol per on es desvia als vianants - Bancs a costat d'un arbre que a l'hivern no té fulla, i que a l'estiu fa ombra cap a una altra banda i no damunt del banc que queda a ple sol. - Blocs de ciment al capdavall d'un pendent que cada vegada que plou són incapaços de retenir la terra que baixa esllavissada i s'escampa per tota la vorera i el carrer. -" Espais buits" amb gronxadors: abandonats , plens de porqueria i gossos perillosos.

 • Rita

  Barcelona està bruta, deixada i fa pudor. Barcelona supura i no s'hi posa remei. Els equips de neteja no estan supervisats, i la feina es fa molt mal feta. Restes de bruticia que es queden al voral, escocells amb borilles que no es recullen, papereres plenes a vessar. Els contractes milionaris amb les empreses que guanyen concursos i malpaguen els seus treballadors són diners malgastats. Qui pensa? - Escocells spbrepassats de verd que puja i puja, verd que s'escampa cap al paviment i el fa malbé, i que llavors provoca esquerdes, que provoquen caigudes , que provoquen algun peu trencat (el meu) - Escales tercermundistes i perilloses (terra esquerdada i amb solcs; graons de fusta trencada) p.e.al costat de les tanques de colors del Poble Espanyol per on es desvia als vianants - Bancs a costat d'un arbre que a l'hivern no té fulla, i que a l'estiu fa ombra cap a una altra banda i no damunt del banc que queda a ple sol. - Blocs de ciment al capdavall d'un pendent que cada vegada que plou són incapaços de retenir la terra que baixa esllavissada i s'escampa per tota la vorera i el carrer. -" Espais buits" amb gronxadors: abandonats , plens de porqueria i gossos perillosos.

 • Joan Leiva sanchez

  Si molt més bruta, que mai.

 • Gemminix

  Els jardins s'han convertit en descampats per on hi passen rates i paneroles. Les males herbes s'han menjat tota la vegetació i l'aspecte descuidat fa que la gent encara en tingui menys cura.

 • Anna

  La senyora Colau ha aconseguit dues coses en les quals Barcelona és capdevantera: brutícia i inseguretat.Si ha assolit aquest 'exit' en 6 anys, penseu com pot degradar més la ciutat si seguim tenir la pitjor batllessa de la història de la ciutat. El barris dels que parlo són la Barceloneta i el Carrer Consell de Cent (Eixample esquerra); aquest últim especialment insegur pels blocs de ciment al mig del carrer.

 • Pilbo

  Doncs molt bruta!! M'he trobat mala olor d'orina, en plana Eixample. Rates al parc, i la vorera enganxosa de dies sense netejar. El que més molesta són les bosses de brossa a les papereres. I el que desespera es veure les brigades de neteja escoltant música i xerrant estones llargues. Vaja perdent el temps.

 • Castellarnau

  Res és per atzar, excepte el joc. I l'alcaldia de Barcelona , en la persona d'Ada Colau no té altra objectiu que enfonsar la ciutat Comtal. Brutícia, cap consulta seriosa a la ciutadania, actuacions desmesurades aprofitant la pandemia per escanyar sense sentit el trànsit, un pla de recollida d'escombraries que va en contra de la ciutadania, etc. Aquesta dona fa bo en Porcioles i en Clos. Ada Colau pot anar directament a a paperera de la historia per no sortir-ne mai més. Un vertader desastre.

 • Momo

  Nova esq. eixample. Carrers molt bruts i l'espai verd sense cuidar mesos i mesos. Les olors dels pixums de gos arriven als pisos. Ciutat empobrida i fosca.

 • Leopoldo de Miguel

  Barcelona siempre ha estat una ciudad bruta. Ara No la trovo ni més ni menys bruta Que siempre.

 • Andrea Romeo Foguet

  Barcelona dóna l'imatge de ciutat bruta, descuidada i pobre. A madrid està tot impecable, fins i tot el bars estàn nets a dintre. Aquí a Barcelona amb aquest ajuntament de baixa qualitat, els bars xinesos, les botigues de paquistanesos, el turisme barat i la gent "cutre" estem fent desaparèixer el potencial que té la ciutat. Esperem que es portin a terme canvis a curt plaç sino la situació serà irreversible.

 • Federico Vidal

  Totalment d'acord. molt mes bruta i deixada en tots els sentits. Aixo fa que la moral del Baceloní estigui de baixa, una pena, peró la Colau no diu res. En fí, una llástima

 • Franquin

  Al barri d’Horta, a l’entorn del carrer Coïmbra, l’ajuntament permet la ocupació diària de la torre Mora per a activitats il·legals de recollida i tractament de ferralla. L’entorn s’ha convertit en l’abocador del barri tot i que la deixalleria és a uns escassos 300 metres. Molts veïns són uns porcs també ja que deixen els mobles i qualsevol trasto qualsevol dia de la setmana. El servei de neteja no és efectiu. A més hi manquen contenidors per a la densitat de població que hi ha i recentment encara n’han reduït més el número (incomprensiblement). Per tant CADA DÍA els contenidors estan desbordats i la porqueria campa al voltant.

 • Josefina

  Sí, està més bruta. No sabria dir-ne el per què. Això llevat de Sant Andreu amb el *porta a porta* amb el merder servit a domicili amb l'oposició de bona part del veïnat.

 • Anna Rosa

  Visc al barri de Sant Antoni I des de fa temps observo que hi han carrers com el de Floridablanca que no els reguen. El terra està ple de pixums de gos, es tornen a trobar caques pel mig I a prop dels contenedors del meu carrer tbé se sent la pudor dels orins d'algunes persones. Cal mirar a terra per no embrutar-se.La vegetació de l'Avinguda Mistral està abandonada.No fa goig. Les pintades no ajuden a fer bonic el barri. Em sap greu. Estimo el meu barri I si puc ser util m'agradaria colaborar per ajudar a revertit aquesta situació

 • Teresa Mombrú

  Tota la ciutat esta molt bruta deixada, trista Sento que ja no es la meva ciutat

 • Ana

  La placeta de Santa eualaia està sovint plena de brossa. Ampolles , llaunes ,menjar.. Es incivisme en estat pur. Mai un pla de xoc arribarà a solucionar això. Potser un pla d educació pel civisme? Multes “ sobre el terreny”?

 • Montse Barro

  Barcelona està molt bruta i fa molta pudor.No es neteja, no es rega. La jardineria de parterres, arbrats, jardins en general fa molta llàstima ningú ho cuida ni ho manté en bones condicions. M' avergoneix la nostra ciutat. La Barceloneta com a barri està perduda, tot s' hi val i ja no es pot viure en pau. Un horror de ciutat. Imatge del Passeig Joan de Borbó, denigrant com està tot.

 • Nati Estragués Vila

  És la gent q cada dia és més incivica. Haurien de reeducar

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Maite Grau

  Cada vegada la veig mes bruta. Es una pena

 • Roser Gil

  El carrer Major de Sarrià, esta que dona pena, bruta, amb totes les bosses de escombraries per el terra.... la imatge es molt trista e inadequada per al nostre estimat Sarrià. Jo visc per el Passeig de la Bonanova i tampoc es que estigui molt net... falten molts arbres... a l'hora de treure'ls es donen molta presa però a l'hora de substituir-los, sembla que ningú te presa per fer-ho. Sra. Colau, marxi del Ajuntament i deixi pas a algú que realment l'importi Barcelona, que s'està quedam molt endarrerida respecte de altres ciutats.

 • Nando

  Paseen y vean el barrio de Vilapicina, donde la suciedad está a la orden del día. Ciudadanos incívicos, más un ayuntamiento que no invierte en limpieza, dan cómo resultado un barrio que da pena.

 • Victòria

  Sembla que al carrer descartes entre muntaner i tavern segueix tenint els contenidors desbordats per la manca de recollida. Una vergonya. Tot plè de bruticia i donant una imatge de ciutat deixada. Els veins i ciutadans de Bcn ens mereixem un respecte i poder passejar per una ciutat cuidada i poder veure que els tributs que paguem a l'ajuntament es destinen a tenir uns carrer nets i buits de brossa.

 • Anna Martín

  La ciutat està molt bruta, fa pena. Haurien de fer més pipicans, és horrible la pudor de pixum I les taques que deixa per tot arreu. Fàstic i pudor, el resum de la ciutat.

 • Elena

  Desde que Colau es al Ajuntament, Barcelona està molt bruta i descuidada, el pocs Parcs o espais ajardinats secs i sen se ningú que en tingui cura. La bruticia s’acumula pels racons i les aceres no es reguen ni netegen. Fa vergonga la mala gestió d’aquest Ajuntament que sols pensa en treure carrils als cotxes per fer kilometres i kilometres de carrils bicis, que van buits. Mai havia vist Barcelona tan bruta i descuidada, indignant una gestió tan desastrosa!!!

 • Josep Martin Tort

  Barcelona es bruta, incivica. Conduir es una ginkama de colors, tancas, obstacles i no se quantes coses mes… La vigilància de GU, es completament inexistent…

 • Salvador Llopis Cantons

  Em sembla que ho veu tothom que cada setmana està mès bruta. Però és per culpa de la calor, com diu l’Excelentíssima Colau. Coses del canvi climàtic i dels avions, ves.

 • Susana Navalon Martinez

  Visc al Poblenou i no recordo el barri tant brut i deixa't. Fulles i fulles, i pols arreu. I una pudor general a l'estiu, especial a la Rambla. Cert que aquesta pudor del clavegueram no es nova, però l'actual consistori no ha fet res per sol.lucionar. I en canvi es gasten 8 millions d'euros en una Superilla en zona semiindustrial, sense cap tipus de consulta ni participació dels ciutadans. Crec que pensen més en els seus projectes ideològics que en els veïns del barri.

 • Francesc Roma Millan

  Qui deu ser que embruta Barcelona? Deu ser gent de fora pagada pel govern de la ciutat per fer empipar l'oposició. Caldria posar un guàrdia urbà i un escombriaire darrera de cada veí i veïna. Així, els bars i restaurants, els de menjar al carrer, els forns i els súpers i els pisos turístics puguin generar i mal llençar tots els residus que vulguin, tot per l'economia del país.

 • Paula Casanova Fabra

  Si, Barcelona està bruta. Sempre ho ha estat. Especialment el barris més desfavorits. És fàcil donar la culpa al consistori, que segur que part en té, però el ciutadà també. Només cal comprovar com la majoria dels fumadors tiren els cigarrets al terra, després dels concerts veus aquella catifa de gots de plàstic etc. Comencem per educar, des de casa i després des de l’escola. Barcelona està bruta, i Sabadell, i el Delta, i molts més pobles, ciutats i indrets de Catalunya.

 • Joan Pedemonte Roma

  A part de bruta, les remodelacions per "pacificar" el transit, estan fetes de manera inprovisada i amb materials de molt baixa qualitat. Aceres de ciment i no de panots, jardineres pintades o de fusta de palets i no de ferro colat, reixes de ferro galvanitzat i no d'axer inoxidable. Delimitació d'arees pintant l'asfalt i no construin una nova vorera Separació d'espais amb jerseis..... Tot aixó cobtribueix a la visió bruta i desordenada de la ciutat

 • Silvia Macià

  Crec que com mai Barcelona està feta una merda fa molta pena

 • Anna Vila Segura

  Barcelona , ja no es el que era..,bruta,empobrida i sense ambicio. La solució es fer fora a l'alcaldesa Ada Colau.

 • Txetxe

  Que està força més bruta es evident ( no cal fer l'enquesta )......... peró no cal patir , segons ells els que aquí opinem som una petita minoria que no reflecteix la majoria de la ciutadania. Segons diuen treballen per a tots el " veins i veines" i les seves enquestes els hi demostren que els barcelonins n'estàn contents. Quina Barra ¡¡¡¡¡ "de veins i veines" res ¡¡¡¡ ........ tot per al turisme i la pela fàcil ¡¡¡¡¡ Dimissió Ja ¡¡¡¡

 • Toni Avila

  Doncs si, bcn està mes bruta i fa pudor. Un detall, hi ha uns dies indicats a cada barri per treure trastos vells. Fins aqui bé. Però això s'ha convertit en treure a qualsevol hora runes i deixalles d'obres i reformes amb total impunitat. Que s'ha n'ha fet dels contenidors d'obra? Ja no son necessaris a bcn?

 • Masius40

  Aquest juliol vaig anar a una obra de teatre que es representava a la biblioteca de Catalunya dins el recinte de l’hospital de la Santa Creu…. Feia una mica de fàstic la olor d’orins i la quantitat de brutícia que hi havia en una zona que hauria de ser punta de llança en el sector turístic de Barcelona ja que és patrimoni cultural

 • Molins

  Si Barcelona está más sucia caldria preguntarse QUIÉN ensucia Barcelona? Alguien de nosotros no ha visto nunca a otro tirar algo al sueli, dejar la basura fuera, urgar en contenedores y dejarlo todo fuera ....Y NO HA DICHO NUNCA NADA? Pues ya esta.

 • Lluïsa

  Barcelona està MOLT bruta! I deixada!!! Les Corts, barri oblidat!!! Manteniment de les voreres fa pena. El manteniment i salubritat dels jardins i parcs penós, la Guàrdia Urbana inexistent, persones habiten en camionetes en zones de càrrega i descàrrega, persones ocupen locals sense condicions, persones ocupen zones verdes per malviure, ...

 • arenascasal@icloud.com

  El OLOR de Orina de animales es insoportables. Las EXCREMENTOS animales, no se recogen, los propietarios los dejan sueltos y “no quieren ver donde los animales” dejan sus heces. Es muy triste, que no podamos mirar hacia los edificios del MODERNISMO, por temor a pisar un EXCREMENTO. Por favor, ayudennos a “AMAR” a nuestra ciudad.

 • Manoli

  Fer normas de obligat cumpliment. Cada portal, botiga/bar escombrar el seu espai exterior. Els agents que vigilen les zones d,aparcament blava i verda, que vigilin a les persones que els hi fa por llençar la basura "dintre" del contenidor, i explicar-lis que els contenidors no mossegan, que el poden obrir i llençar la basura dintre. El camion que recull els sacs de runa, obligatori escombrar alla on ha estat. Les empreses que fan reformes, prohibit deixar la bañera, el wc.....i aixi un llarg etc

 • Rosa

  Els voltants del mercat del Ninot està fet un fàstic, he trucat varies vegades a l’Ajuntament i no ha servit per a res, ningú a vingut a netejar, les rates caminen tranquil·les pel jardí de la cantonada de Casanova/Provença

 • Victòria

  Barcelona està bruta, deixada i amb manca de neteja constant vagis on vagis i caminis per on caminis. Gràcies a les politiques de Colau, deu haver destinat part dels diners de neteja a altres causes o apujar-se el sou. Una vergonya , quan estem pagant taxa d'escombraries, l' IBI més car i vivim en una ciutat cada vegada més cara. Si hi haguessin uns bons serveis i manteniment de la ciutat tindria la sevalògica encarir els tributs i taxes. Al carrer descartes entre muntaner i tavern el servei de recollida de neteja és nefast, no passen mai una mànega a pressió, fa una pudor insoportable. I a sobre hem de seguir pagant taxa escombraries per un servei mal gestionat que fa el mínim dels mínims.

 • Jo&Quim

  Bon dia,visc al carrer Fonthonrada(Poble Sec).El carrer està brut,amb papers,caques de gos i d.altres. Juntament amb això,aquest divendres van tancar el forn del carrer per tenir.ho plé de brutíssia i rates. Aquest dissabte,a la despensa de la cuina tenía dos ratots passejant.se com si res.Vem tancar portes,posar draps a sota per que no es colessin i mentrestant vem trucar a l.ajuntament per demanar qué fer.La respista vacser demanar cita prèvia i recullir firmes,perdoneu? Qué és això? Els hi posem un llitet a les rates a casa?em sembla patètic,inhumà i fastigós que et donin aquests ajuda. Tinc la cada plena de bossetes de verí,obro un armari i remoc les coses per veure si hi són,us sembla manera de viure? Sra.Colau deixa de jugar al "pinta y colorea "pels carrers i neteja Barcelona Si les trovo mortes,jo mateixa les portaté al mostrador amb cita prèvia,a veure que us sembla

 • Jesus Muñoz

  Bruta es poc. Hi ha desidia. Pudors, bruticia, poca llum de nit, qué passa desde fa temps en aquesta ciutat? Senzillament que la volen portar a la ruina. El gótic està perdut, el raval, etc etc Només cal viatjar a qualsevol altre ciutat d´Espanya, Madrid, A Coruña, Valencia, Bilbao per veure que Barcelona fa pena.

 • Carmen Dropez

  L’espai de l’antiga clínica Quirón dedicat a hort urbà, es un lloc d’escombreries i deixalles. Un desastre!!! Fa pena. Degrada el barri i pocs espais verds que tenim es converteixen en llocs bruts i deixats.

 • Carmen Dropez

  L’espai de l’antiga clínica Quirón dedicat a hort urbà, es un lloc d’escombreries i deixalles. Un desastre!!! Fa pena. Degrada el barri i pocs espais verds que tenim es converteixen en llocs bruts i deixats.